ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H Iωάννα Ζωμένου στηρίζει την παιδεία!

H Iωάννα Ζωμένου στηρίζει την παιδεία!
Newsroom

Newsroom

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στον Βόλο βρέθηκε η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βόλου και εκ νέου υποψήφια Ιωάννα Ζωμένου μαζί με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Καραγιάννη!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, στηρίζει ως εκπαιδευτικός και η ίδια την δημόσια παιδεία, αλλά είναι μεγάλη τύχη για τον Βόλο να υπάρχει μια τόσο σημαντική εναλλακτική, ένα ΙΕΚ με άριστες εγκαταστάσεις και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό, που μπορεί να κρατά τα παιδιά στη πόλη τους και να ελαφρύνει τους γονείς από τεράστια έξοδα εγκατάστασης σε μια άλλη πόλη, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η κα Ζωμένου και ο κ. Καραγιάννης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις

του οργανισμού, να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης και το έργο της Ακαδημίας Τουρισμού. Επίσης πληροφορήθηκαν για τις νέες επενδύσεις και τους στόχους που έχει η εταιρεία για την  υποστήριξη της τοπικής ανάπτυξης, την ενδυνάμωση των προσόντων ανέργων και εργαζομένων  και την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών του ΙΕΚ και την προώθησή τους στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τη δουλειά των σπουδαστών και να συνομιλήσουν μαζί τους για τις ευκαιρίες της αγοράς μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση και τον επαγγελματισμό. 

Συγκεκριμένα, η κα Ζωμένου παρακολούθησε το μάθημα του τμήματος Αισθητικής και αμέσως μετά περιποιήθηκε το χτένισμά της ο Βαλεντίνος Χρυσανθης, εκπαιδευτής του τμήματος Κομμωτικής.

Εννοείται πως οι σπουδαστές μαγειρικής δε θα τους άφηναν να φύγουν χωρίς να γευτούν τις απολαυστικές λιχoυδιές που μόλις είχαν ετοιμάσει! 

Η κα Ζωμένου Ιωάννα και ο κ. Καραγιάννης Κωνσταντίνος  εντυπωσιάστηκαν με τις εγκαταστάσεις και το έργο του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και με την εξαιρετική δουλειά των σπουδαστών μας. Τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να μας επισκεφθούν!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις