ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάνει party και δίνει τα έσοδα στην ΕΛΕΠΑΠ!

Κάνει party και δίνει τα έσοδα στην ΕΛΕΠΑΠ!

Newsroom

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Τόρης και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου με τον Α.Μπέο, αποφάσισε να κλείσει την προεκλογική περίοδο, την Παρασκευή 24 Μαίου, μ ένα μεγάλο party στο ΕΛΞΙΣ, κάνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλες και σε όλους μας!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Η προεκλογική περίοδος, την οποία έζησα για πρώτη φορά ήταν από μόνη της ένα party. Η επαφή με τον κόσμο, οι περιοδείες σε διαφορετικές περιοχές του ενιαίου Δήμου Βόλου, ήταν για εμένα ένα ευχάριστο γεγονός και μια μοναδική εμπειρία. Έτσι σε συνεργασία με το bar ΕΛΞΙΣ αποφασίσαμε να κάνουμε ένα party και τα έσοδα να δοθούν στην ΕΛΕΠΑΠ, τόσο γιατί το έχουμε ως άνθρωποι ανάγκη, όσο και συμβολικά. Ερχόμαστε για να δώσουμε και όχι για να πάρουμε”!

Γενικότερα ο Γιώργος Τόρης, κινήθηκε προεκλογικά μ έναν διαφορετικό τρόπο. Όχι ακούγοντας μόνο, όχι τάζοντας και όχι κατηγορώντας όλους τους προηγούμενους, αλλά δίνοντας λύσεις εκείνη τη στιγμή όπως και όσο μπορούσε σε όσα του έκαναν γνωστά οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες!

Ένας αξιοπρεπής αγώνας, δίπλα στον άνθρωπο, χωρίς να ζητά, αλλά μόνο δίνοντας!

Ο Γιώργος Τόρης είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον Δήμο Βόλου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού συνέχισε και στην προεκλογική περίοδο να κάνει ότι έκανε τόσα χρόνια, να βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο με ανθρωπιά και συναίσθηση του ανθρώπινου πόνου και των ελλείψεων.

Την Παρασκευή στις 24 Μαίου, δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει ο Βόλος και ένας ιερός σκοπός, να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την ΕΛΕΠΑΠ!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις