ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Nα γίνει η Αγριά, αγκαλιά για ανθρώπους με προβλήματα”!

“Nα γίνει η Αγριά, αγκαλιά για ανθρώπους με προβλήματα”!

Newsroom

Της Αθηνάς Μουστακαλή,

Υποψήφια Σύμβουλος για το Τοπικό της Αγριάς με τον Απόστολο Παπαδούλη

” Παίρνω δύναμη και θάρρος και ζητώ την στήριξη των Αγριωτών με τον συνδυασμό του Απόστολου Παπαδούλη “ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, γιατί στην Αγριά ζούμε και αναπνέουμε, γιατί εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, εδώ υπάρχουν κοινά προβλήματα που ζητούν λύσεις.Δεν έχω δικαίωμα να είμαι απλά και μόνον ακροατής παραπόνων.

Δεν μου επιτρέπεται να περιμένω πότε και αν οι άλλοι θα φροντίσουν για μένα, για τα παιδιά, για όλους μας. Έχω μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, έστω και με την μη συμμετοχή μου. Ο ωχαδερφισμός τελείωσε.Γιατί είμαστε άνθρωποι, όταν γινόμαστε συνάνθρωποι.Πρέπει να έρθει στην Αγριά το 3ο ΚΔΑΠ ανάπηρων παιδιών. Το κτίριο είναι έτοιμο και τα περιμένει.  Πρέπει να δημιουργηθεί το κοινωνικό φροντιστήριο στην Αγριά για το καλό των παιδιών μας και για την ανακούφιση των οικογενειών με εφήβους.

Να γίνει ο τόπος αυτός αγκαλιά για ανθρώπους με προβλήματα.Αγωνίζομαι για κοινωνική στήριξη των πονεμένων συμπολιτών μου, για να απαλύνουμε τον πόνο τους. Υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες που μπορούν να προσφέρουν αυτή την ανάσα.

Ελάτε να γίνουμε μια ομάδα ισχυρή που θα κρατά ο ένας το χέρι του άλλου.Αφότου “έφυγαν” οι γονείς μου, ένοιωσα πως είμαι παιδί όλων των Αγριωτών.

Η  κληρονομιά της ανθρωπιάς από την μητέρα μου και της προσφοράς από τον πατέρα μου, δεν μ΄άφησε να μείνω αμέτοχη σ ό,τι συμβαίνει γύρω μου. Γίνομαι μια δυνατή φωνή που απαιτεί αυτά που εκ των πραγμάτων δικαιούμαστε.

Δεν σας λέω ότι θα ομορφύνουμε την Αγριά,είμαστε ωραίοι από μόνοι μας. Σας υπόσχομαι όμως να πορευτούμε μαζί πιο χαρούμενοι, πιο συλλογικοί, και πιο ανθρώπινοι, γιατί πρώτιστα μας αφορά του Ισοκράτη “το της πόλεως όλης ήθος”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις