ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Dog Walk και φέτος στη παραλία του Βόλου!

Dog Walk και φέτος στη παραλία του Βόλου!

Newsroom

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, για ακόμα μια χρονιά, προσκαλεί μικρούς, μεγάλους καθώς και τους τετράποδους φίλους μας στο φετινό Dog Walk που θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη παραλία του Βόλου!! Ελάτε παρέα με τα τετράποδα σας για μια ευχάριστη και χαλαρή σκυλοβόλτα , γνωρίστε και άλλους φίλους, ανταλλάξτε γνώμες και πληροφορίες, γνωρίστε τα αδεσποτάκια που φροντίζει η ομάδα μας και που ξέρετε… ίσως αυτή η συνάντηση σας φέρει πιο κοντά στον πιστό φίλο που δεν είχατε ποτέ! Ο Απόστολος Πούλιος (πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων) θα είναι μαζί μας ως συντονιστής για την αποφυγή απρόοπτων.Στο τέλος θα έχουμε τη χαρά να μας μιλήσει ο κτηνίατρος Φιλήμων Διαμαντής και να μας ενημερώσει για την πρόληψη και την θεραπεία της λεϊσμανίασης αλλά και η δικηγόρος Έλενα Σλάφτσου που θα μας ενημερώσει σχετικά με την κακοποίηση ζώων και πως την καταγγέλλουμε. Ή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:30 από την παραλία του Βόλου (μπροστά στην Αργώ) και θα ολοκληρωθεί στην καφετέρια Όστρια (διεύθυνση: Πλαστήρα 4) στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Τιμή συμμετοχής:3€

Οδηγίες προς συμμετέχοντες!!
Παρακαλούμε όσους παρευρεθούν στο dog walk της Κυριακής να βάλουν το λιθαράκι τους, προκειμένου να διεξαχθεί ένας ομαλός και ευχάριστος περίπατος χωρίς απρόοπτα και δυσάρεστες εκπλήξεις!Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά:
•Οι συμμετέχοντες να διαθέτουν σακουλάκια μιας χρήσεως ώστε να διατηρούμε το περιβάλλον και την παραλία μας καθαρή (σακουλάκια θα μοιράζονται και από του εθελοντές της ομάδας μας)
• Η ώρα προσέλευσης έχει καθοριστεί στις 11.30 μπροστά στην Αργώ και η έναρξη του περιπάτου μισή ώρα αργότερα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν τους αριθμούς συμμετοχής τους, γι’αυτό η έγκαιρη προσέλευση κρίνεται απαραίτητη
•Όλοι οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν τα ζωάκια τους με οδηγό βόλτας.
•Θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με δώρα-έκπληξη στο τέλος της εκδήλωσης

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας και περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις