ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξενοδοχεία προχωρούν σε απολύσεις-Μαζέψτε την μιζέρια σας!

Ξενοδοχεία προχωρούν σε απολύσεις-Μαζέψτε την μιζέρια σας!

Newsroom

Είμαι θυμωμένη και θα προσπαθήσω να τα γράψω όλα όσα πιο κόσμια μπορώ.

Είμαι θυμωμένη γιατί αγαπώ την πόλη μας. Αγαπώ την Μαγνησία.

Γιατί κάνω έναν αγώνα εδώ και μέρες, ζητώντας χάρες, που καθόλου δεν το συνηθίζω, από συναδέλφους και εκπομπές, για να δώσουν λίγο χρόνο στην Μαγνησία!

Γιατί προσπαθώ να στηρίξω τον τόπο μου. Γιατί είναι δύο φορές ευθύνη μου. Έχω ευθύνη σαν πολίτης, ευθύνη και σαν Δημοσιογράφος.

Σας πειράζουν τα λαμπάκια!!!! Σχόλια, κριτικές, άρθρα….δημοσιεύσεις!!!!

Τι πρεμούρα Θέε μου! Συγκρίνεται με αυτή την προεκλογική, που πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι έδιναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα πρωτοβγει στη τηλεόραση να μιλήσει για την καταστροφή της πόλης!

Το θέμα είναι ηθικό, είναι αξιακό και πολύ λυπάμαι, που και σε αυτή την περίπτωση το “τι θα πουλήσουμε”, τα λεπτά της δημοσιότητας, ήταν σημαντικότερα από το “ποιοί είμαστε και τι θα αφήσουμε πίσω μας”!

Που είναι όλοι αυτοί που μοίραζαν νερά και έβγαιναν στα κανάλια, να σηκώσουν τα τηλέφωνα να βγουν στις εκπομπες και να βροντοφωνάξουν: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, Ο ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΝΙΚΗΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ”!!!!!!!

Οι ακυρώσεις είναι τρομακτικές, τόσο στο Πήλιο, όσο και στο κέντρο της πόλης. Ξενοδόχος πριν λίγο ανέφερε: Με τόσες ακυρώσεις και άδεια δωμάτια όλο τον Οκτώβρη, θα κάνω απολύσεις. Δεν έχω άλλη επιλογή!

Και δεν είναι ο μόνος!!!

Λαμπάκια δεν θέλετε ε;

Φέρεστε σαν τον τύπο, πάνω από την κανάτα με το χυμένο γάλα, μόνο που εσείς δεν κοιτάτε απλά την κανάτα έντρομοι, αλλά προσπαθείτε να την στραγγίσετε και εντελώς, να μην μείνει ίχνος μέσα της!

“Η ζωή συνεχίζεται” λέτε όλοι όταν κάτι κακό συμβαίνει αλλά εσείς εδώ επιδιώκεται να επικεντρώνεστε στο πρόβλημα. Σε αυτά που έγιναν και όχι στο πως θα γλιτώσουμε από τα χειρότερα.

Φωτιές και πλημμύρες, κατέστρεψαν το 80% της κτηνοτροφίας και τεράστιο ποσοστό της αγροτιάς. Επιχειρήσεις έκλεισαν και δεν θα ανοίξουν ξανά.

Κόσμος έμεινε άνεργος στο δρόμο και ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ που φέρνουν ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ!

Τι θέλετε; Να καταστρέψουμε και τον τουρισμό;

Έτσι θα είστε ευχαριστημένοι;

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, πολίτες, επιχειρηματίες και όχι μόνο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να δώσουμε πάνω και πέρα απ όλα έναν αγώνα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ των ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας και εκπροσωπούν ο καθένας κάποια άλλη κατηγορία!

Το Πήλιο είναι ζωντανό! Οι δρόμοι πεντακάθαροι. Οι επιχειρηματίες εκεί έτοιμοι να καλωσορίσουν τόσο εμάς του Βολιώτες, όσο και τους ξένους!

Και οι ξένοι ξέρετε, η ροή των οποίων αυξήθηκε έντονα τα τελευταία χρόνια για….τα λαμπάκια, πρέπει να πάρουν το μήνυμα και πρέπει να τους δώσουμε και λόγους για να επιλέξουν εμάς και όχι κάποια άλλη πόλη.

Ειλικρινά αν κάποιος διαβάζει όλα αυτά και δεν συμφωνεί, με αγάπη θα του προτείνω, να επισκεφθεί έναν ψυχίατρο τον οποίον δεσμεύομαι να τον πληρώσω προσωπικά.

Είστε όμως πολλοί και εγώ όχι τόσο πλούσια…αλλά είναι που να, φοβάμαι πολύ ότι όσοι δεν είστε σε θέση να καταλάβετε τα παραπάνω, δεν είστε σε θέση να καταλάβετε ότι είστε επικίνδυνοι και για την πόλη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις