ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πως ο Βολιώτης Χρήστος Λιουνέας έκανε τους Αθηναίους να υποκλιθούν!

Πως ο Βολιώτης Χρήστος Λιουνέας έκανε τους Αθηναίους να υποκλιθούν!

Newsroom

Ο Χρήστος Λιουνέας είναι από τα πιο γνωστά πρόσωπα της πόλης μας και ταυτόχρονα ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά!

Τόσα χρόνια στην πιάτσα για το ρεπορτάζ, πάντα όταν το όνομα του έπεφτε στο τραπέζι, όλοι είχαν και ένα καλό λόγο να πουν γι αυτόν.

Είτε για το πόσο καλός ερμηνευτής είναι, είτε για το πόσο καλός επαγγελματίας είναι, είτε απλά για το ότι είναι ένα ατόφιο παιδί με το χαμόγελο πάντα στα χείλη.

Η μέρα του γάμου μου συνέπεσε με την πρεμιέρα του Premiera και αμέσως μετά την δεξίωση, βρέθηκα με τους κουμπάρους μας και συνεργάτες του άντρα μου, στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης μας.

Θυμάμαι τον κουμπάρο μου, έναν από τους πιο νέους αλλά ταυτόχρονα καταξιωμένους bar manager της Αθήνας, να αναφωνεί μπαίνοντας στο μαγαζί: Πλάκα μου κάνεις! Τι μαγαζάρα είναι αυτή;

Ότι φούσκωσα από περηφάνεια, δεν χρειάζεται να το πω, θα το φαντάζεστε!

Ο μεγάλος πανικός έγινε όμως, όταν άκουσαν να τραγουδά τον Χρήστο Λιουνέα, που τυχαία βρέθηκε εκείνο το βράδυ στο μαγαζί, καλύπτοντας συνάδελφο του που είχε αρρωστήσει!

“Τι φωνάρα είναι αυτή”; Αναφώνησαν όλοι μαζί και μάλιστα τον φώναξαν και του το είπαν!

Τα 8 στα 10 παιδιά, εργάζονται στο YTON του Νίκου Βέρτη. Ακούν κάθε βράδυ την καλύτερη λαϊκή φωνή της χώρας και όμως όλοι τους “υποκλίθηκαν” στην φωνή του Χρήστου Λιουνέα!

“Στην Αθήνα δεν υπάρχουν τόσο καλές δεύτερες φωνές και αυτός εδώ κάνει ξεκάθαρα για πρώτη φωνή”, μου είπε ο άντρας μου στο αφτί!

Από τότε έχει περάσει τόσος καιρός και οι φίλοι μας πάντα τον συζητούν και μου λένε: Πες του να κατέβει στην Αθήνα!

Ευχαριστούμε Χρήστο που ήσουν και εσύ εκεί, την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής μας και σε ευχαριστώ που έγινες η αιτία να νιώθω πολύ περήφανη για τον Βόλο μας!

Δεν ξέρω αν το επιθυμεί ή όχι, αλλά εμείς θέλουμε τον Χρήστο Λιουνέα στην νυχτερινή μας ζωή!

Λείπει και το κενό…είναι μεγάλο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις