ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ζέττα Μακρή: Μια κατηγορία μόνη της!

Ζέττα Μακρή: Μια κατηγορία μόνη της!

Δώρα Μιχαήλ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ζέττα Μακρή, που επιστρέφει με ψηλά το κεφάλι στα κοινοβουλευτικά!

Αν και σχεδόν σε όλους τους νομούς, είδαμε τα νέα πρόσωπα να “κερδίζουν” τα παλιότερα, η Ζέττα ήταν η εξαίρεση, αποδεικνύοντας πόσο δυνατή είναι και πως αποτελεί διαχρονική αξία στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας!

Μέσα σ ένα από τα πιο δυνατά ψηφοδέλτια που είχε η ΝΔ στη Μαγνησία τα τελευταία χρόνια, κατόρθωσε και κράτησε την θέση από την οποία ξεκίνησε. Κατόρθωσε ν αποτελεί για ακόμα μια φορά τη μόνη γυναίκα Βουλευτή της ΝΔ στη Μαγνησία.

Σα να μη πέρασε πολιτική μέρα από πάνω της, σα να μη κυβέρνησε ποτέ…

Σήμερα δεν μιλάμε μόνο για μια μεγάλη νίκη της Ζέττα Μακρή, μιλάμε για μια μεγάλη νίκη της γυναικείας εκπροσώπησης!

Η Ζέττα αν και δέχθηκε μεγάλο πόλεμο στον προεκλογικό αγώνα, που προς τιμήν της, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτόν, μιλώντας παντού με τα πιο θερμά λόγια για τους συνυποψηφίους της, χωρίς να πολώνει, χωρίς να διχάζει, κατόρθωσε να κερδίσει ακριβώς γι αυτό!

Για την αξιοπρέπεια της, την εντιμότητα της, τον πολιτισμό της!

Συνηθισμένη στον πόλεμο, συνηθισμένη στο βρώμικο παρασκήνιο…έκανε λες και δε έβλεπε ή δεν άκουγε. Κοίταζε στα μάτια τους υποστηρικτές της, έπαιρνε δύναμη και συνέχιζε, χωρίς να βλέπει αντιπάλους, χωρίς να βλέπει παντού σκιές, αλλά μόνο συμμάχους…

Ήξερε μέσα της βαθιά, πως το καλό, θα νικήσει!

Άξια Ζέττα, άξια για εσένα, άξια για καθεμιά από εμάς, που ακόμα και το 2019, πρέπει ν αποδείξουμε πως αν και γυναίκες, μπορούμε!

Άξια, που μας έδωσες μαθήματα, να σφίγγουμε τα δόντια στη λασπολογία, να κάνουμε πως δεν ακούμε και δεν βλέπουμε και να έχουμε το νου μας, μόνο στο στόχο, χωρίς ν απάνταμε αλλά πάντα μ έναν καλό λόγο για όλους στο στομα!

Είναι η Ζέττα και είναι μια κατηγορία μόνη της!

Είναι αναμφισβήτητος παράγοντας δύναμης στη Μαγνησία, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια….και για να τη πιάσει κανείς στο στόμα του, ας περιμένει μια 20ετια να δει αν θα είναι σε θέση να μιλήσει!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις