ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kώστας Μαραβέγιας: Ο μεγάλος νικητής!

Kώστας Μαραβέγιας: Ο μεγάλος νικητής!

Δώρα Μιχαήλ

Αναμφισβήτητα, ο μεγάλος νικητής αυτών των εκλογών στη Μαγνησία, είναι ο χειρουργός μέχρι χθες και ο Βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας σήμερα, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας!

Έχοντας πάρει το τελικό “οκ” για την υποψηφιότητά του, πριν σχεδόν ένα μήνα κατόρθωσε και μπήκε στη Βουλή, κάνοντας πραγματικά ένα καθαρό παιχνίδι, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς μεθοδεύσεις και παρασκήνιο!

Άφησε εκτός Βουλής, τον κουμπάρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρώην Αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιο Βουλευτή για ακόμα μια φορά σε αυτές τις εκλογές, Γιώργο Καλτσογιάννη!

Ένας άνθρωπος, που μέχρι πριν λίγες μέρες, δεν ήξερε τι είναι πολιτική, ένας άνθρωπος που είχε ν αντιμετωπίσει έτοιμα πολιτικά γραφεία, έτοιμες δεξαμενές ψηφοφόρων και φυσικά τη μάχη με το χρόνο…αφού ας μη ξεχνάμε πως ο άνθρωπος που κατάφερε να προσπεράσει σε ψήφους και τελικά να μπει στη Βουλή, ήταν ο πρώτος που είχε πάρει και δημόσια το “οκ” από τη Νέα Δημοκρατία!

Εμφανώς συγκινημένος για το αποτέλεσμα, μας συγκίνησε με τα λόγια του στο πολιτικό του γραφείο, επιβεβαιώνοντας μας, για τη στήριξη μας!

Μέχρι να φτάσουμε στο 100% της ενσωμάτωσης ενώ όλοι πανηγύριζαν αυτός έμενε σιωπηλός και έλεγε: “Ας βγουν τα τελικά….”, με ταπεινότητα!

Πριν 2μιση χρόνια, η πρώτη αναφορά, η πρώτη πολιτική αναφορά που έγινε στο πρόσωπο του, έγινε από εμένα την ίδια, που σχολίαζα: “Το πουλέν της Νέας Δημοκρατίας”!

Πολλοί τότε έσπευσαν να μου πουν ότι βιάζομαι. Σήμερα θα τους πω απλά, ότι είμαστε τυχεροί γι αυτή την εξέλιξη!

Ο Κώστας ετοιμάζεται για τις πιο αποτελεσματικές, δύσκολες αλλά πετυχημένες επεμβάσεις της καριέρας του…

Ξεκινά τις επεμβάσεις στη Μαγνησία και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

ΔΕΙΤΕ βίντεο απ όσα έγιναν στο γραφείο του, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις