ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Μητσοτάκης έφυγε, οι προβληματισμοί έμειναν!

Ο Μητσοτάκης έφυγε, οι προβληματισμοί έμειναν!

Δώρα Μιχαήλ

ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν χθες στον Βόλο για την παρουσίαση του Κώστα Αγοραστού, του Περιφερειάρχη των έργων που θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Μια εκδήλωση με πολύ κόσμο μεν, όχι όσο θα έπρεπε δε αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τις ΝΟΔΕ όλης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρώτον, προβληματιστήκαμε που από την Μαγνησία, είδαμε τους ίδιους και τους ίδιους, αυτούς που ξέρουμε καλά και χρόνια αγωνίζονται. Είδαμε και κάποιους άλλους βέβαια που ενώ υποθετικά χρόνια τώρα ήταν ΝΔ, ωστόσο δεν βρισκόντουσαν ποτέ σε πολιτικές εκδηλώσεις, αφού ήταν απασχολημένοι σε γραφεία που έδιναν μάχες για το ΠΑΣΟΚ!

Δεύτερο σημαντικό που στέλνει πολλά μηνύματα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στις εκλογές του Δήμου Βόλου και φυσικά δεν ανέφερε στιγμή από το βήμα τ όνομα της Νάνσυ Καπούλα. Έξυπνος πολιτικός, που ξέρει να κρατά τις ισορροπίες, ξέρει πολύ καλά τι θα γίνει και ναι, δεν θα συνέβαλλε ώστε να “πληγωθεί” ακόμα περισσότερο η παράταξη εν όψει εθνικών εκλογών!

Τρίτον, ο Κώστας Αγοραστός δεν ήταν ο εαυτός του. Αγχωμένος πολύ, με πολλά σαρδάμ στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει και με λόγο που επαναλαμβανόταν συνεχώς. Ίσως ήταν απλά συγκινημένος!

Πάμε στο τέταρτο και πιο καταστροφικό για το μέλλον της “μεγάλης λαϊκής παράταξης”!

Μέσος όρος ηλικίας στην αίθουσα….

Σα να ήμασταν σ εκδήλωση των ΚΑΠΗ!

Αυτή είναι η ΝΔ του μέλλοντος; Με ποιά στελέχη θα γίνει πραγματικότητα το μεγάλο όραμα του Κ.Μητσοτάκη για αλλαγή της χώρας;

Που ήταν η μέση ηλικία; Που ήταν η νεολαία;

Πόσοι ήταν οι 30αρηδες και οι 40αρηδες στην αίθουσα;

Που ήταν οι 30αρηδες και 40αρηδες ψηφοφόροι της ΝΔ;

Ήταν ναι….αλλά ήταν όσοι είναι ήδη εκλεγμένοι σε όργανα ή υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ή αναμένουν τοποθέτηση τους στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών!

Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι τις ευθύνες τους. Ευθύνες διαχρονικές, που ξεκινούν τόσο μέσα από το κόμμα και τους χειρισμούς του, όσο και από τις τοπικές οργανώσεις του κόμματος!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις