ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

7o Security Project Congress 1 & 2 Μαρτίου 2019 Athens Grand Hyatt Hotell

7o Security Project Congress 1 & 2 Μαρτίου 2019 Athens Grand Hyatt Hotell

Δώρα Μιχαήλ

Το 7o Συνέδριο Security Project πραγματοποιείται σήμερα 1 και αύριο  2 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, από την SmartPress S.A. και το περιοδικό Security Manager .


Αποτελεί για ακόμη μια χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεδριακό event για το Management, τις Υπηρεσίες και τις Τεχνολογίες ασφαλείας στην Ελλάδα.



Το Συνέδριο διακρίνεται όπως πάντα σε 2 θεματικές ημερίδες.


Την 1η ημέρα, σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου,  πραγματοποιήθηκε το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα, αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου, θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.



Κατά τη σημερινή ημέρα ο Άγγελος Αγραφιώτης Γενικός Διευθυντής της Α&Κ Risk Μanagement Consulting, www.ak-riskmanagment.gr Βολιώτικης Εταιρείας Διαχείρισης Κινδύνου,  παρουσίασε την εισήγησή του “Εταιρική Αντικατασκοπεία – Η ανάγκη διαφύλαξης της Πληροφορίας στις Επιχειρήσεις” .


Το κοινό παρακολούθησε την εισήγηση του κ Αγραφιώτη  με αρκετό ενδιαφέρον, αφού το θέμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις