ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διακοπές, με συνταγή γιατρού- Ετοιμάζουμε εκπλήξεις!

Διακοπές, με συνταγή γιατρού- Ετοιμάζουμε εκπλήξεις!

Newsroom

Αγαπημένοι μου, άλλη μια σεζόν για εμάς έφτασε στο τέλος της!

Το Volonaki σ ένα μήνα κλείνει 3 χρόνια ζωής!

Σαν ψέμα μου φαίνεται!

Η ευγνωμοσύνη μας για όλους εσάς, που σας χρωστάμε την καθημερινή μας ευτυχία, δεν μπορεί ν αποτυπωθεί σε λόγια, σε λέξεις, δεν μπορεί να περιγραφεί!

Κάνουμε αυτό που αγαπάμε, γι αυτούς που αγαπάμε!

Αν όμως εσείς δεν αγαπούσατε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας τότε εμείς δεν θα ήμασταν ακόμα εδώ και μάλιστα συνεχώς πιο δυνατοί, συνεχώς πιο ψηλά!

Περήφανοι για όσα καταφέραμε ν αλλάξουμε στη πόλη και αισιόδοξοι για όσα θ αλλάξουμε!

Γιατί μπορούμε…γιατί η αγάπη όλα τα μπορεί!

Οι διακοπές μας, θα είναι μια ευκαιρία να οργανωθούμε καλύτερα εν οψει της μεγάλης γιορτής της αγοράς, της Λευκής Νύχτας, για την οποία σας ετοιμάζουμε υπέροχες εκπλήξεις, αλλά κυρίως θα είναι μια ευκαιρία να ταξιδέψουμε, να διαβάσουμε, να εκπαιδευτούμε περισσότερο και να επιστρέψουμε πίσω ακόμα καλύτεροι για όλους εσάς τους επαγγελματίες, αλλά και για τους καταναλωτές και εν δυναμει πελάτες σας και αναγνώστες μας!

Το Volonakinews.gr από Σεπτέμβρη μαζί με τις Voliotises.gr που επαναπροσδιορίστηκαν και θα επιστρέψουν, θ αποτελέσουν παιδιά, ενός άλλου δημιουργήματος που θα αποτελέσει σωστό εργαλείο στα χέρια κάθε επιχειρηματία και κάθε επίδοξου επιχειρηματία!

Μπορούμε καλύτερα. Μπορούμε να έχουμε περισσότερη και καλύτερη επιχειρηματικότητα!

Δεν θα περιμένουμε να έρθει. Θα την φέρουμε, θα την δημιουργήσουμε, γιατί μπορούμε!

Μαζί, πάντα μπορούμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας, την στήριξη σας, τα υπέροχα καθημερινά μηνύματα και λόγια σας, για τα φιλιά σας και τις αγκαλιές σας όπου μας συναντάτε, για την ανιδιοτελή σχέση που μαζί κρατάμε ζωντανή 3 χρόνια τώρα!

Αν πρέπει να μιλήσω σαν Δώρα και όχι σας επικεφαλής όλων, θα σας πω ένα ευχαριστώ, γιατί με κάνατε πάμπλουτη!

Ήμουν πλούσια. Είχα τους γονείς μου, ένα σπίτι για να μείνω, καλούς φίλους και το κυριότερο ξυπνούσα και ξυπνάω χαρούμενη γιατί εξαιτίας σας συνεχίζω και κάνω τη δουλειά που αγαπώ!

Είμαι πάμπλουτη γιατί μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια απέκτησα ακόμα περισσότερους φίλους. Φίλοι που δεν μ έβαλαν μόνο στις επιχειρήσεις τους, αλλά και στα σπίτια τους. Φίλοι που γίναμε οικογένεια. Χτίσαμε μεταξύ μας μιας σχέση εμπιστοσύνης και αυτή ξέρετε για εμένα είναι πιο σημαντική και από την αγάπη!

Ξεκουραστείτε, πάρτε βαθιές ανάσες, απολαύστε την θάλασσα, χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν και να θυμάστε πως για την Θεσσαλία, την Μαγνησία και τον Βόλο έρχεται μια “χρυσή σεζόν”!!!!

Επιστρέφουμε λίγο μετά τις 15 Αυγούστου με εκπλήξεις και ανακοινώσεις!

Είμαι εδώ, για τον καθένα σας ξεχωριστά, μη το ξεχνάτε….Κάποιοι το ξέρετε, σας έχει κάνει και εντύπωση, όσοι όμως φοβάστε να έρθετε κοντά, να ξέρετε ότι σας περιμένω για να δώσουμε λύσεις όπου και όπως μπορούμε!

Με αγάπη….με εκτίμηση…με βαθιά ευγνωμοσύνη

Εκ μέρους όλων…

Δώρα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις