ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτες θ ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά τους για να βάλουν ΛΟΥΚΕΤΟ!

Βολιώτες θ ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά τους για να βάλουν ΛΟΥΚΕΤΟ!

Newsroom

Και όταν έρθει η ώρα ν ανοίξουν πάλι τα καταστήματα σε όλη την χώρα, το χαμόγελο πολλών από εμάς, που νοιαζόμαστε ειλικρινά τα καταστήματά μας και τους εμπόρους μας, θα χαθεί ακαριαία…

Μέρες τώρα, με απασχολεί περισσότερο η επόμενη μέρα στην αγορά της πόλης μας αλλά και η επόμενη μέρα της οικονομίας γενικότερα σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο…

Ναι, έφτασα σε σημείο να σκεφτώ πως το πιο αισιόδοξο σενάριο, είναι ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ και η επανεκκίνηση της οικονομίας, ένα σενάριο πολύ πιθανό…

Τώρα γιατί το θεωρώ αισιόδοξο; Θα σας το αναλύσω σε άλλο άρθρο πολύ σύντομα.

Ας μείνουμε στα δεδομένα και το δεδομένο είναι ότι στη πόλη μας, αμέσως μετά το πέρας της πανδημίας, θα μετράμε λουκέτα, λουκέτα εμπόρων, που έδιναν μια άνιση μάχη εδώ και μήνες, εδώ και χρόνια, εμπόρων που απλά επιβίωναν χωρίς κανένα ή λιγοστό κέρδος….εμπόρων που άνοιγαν τα μαγαζιά τους κάθε μέρα με αισιοδοξία και το μόνο που κατάφερναν είναι να διογκώνουν τα χρέη τους!

Πάνω από 10 λουκέτα, μας έχουν εκμυστηρευτεί μέσα σε αυτές τις μέρες Βολιώτες έμποροι….

Ας μη γελιόμαστε. Δεν είναι ώρα για ψέμματα, ούτε για απόκρυψη της αλήθειας.

Ακόμα και από την ημέρα που θ ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά, για να πούμε ότι πήραμε μια ανάσα, μισή όχι ολόκληρη, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 μήνες!

Είναι όμως ο κορωνοϊός και μια ευκαιρία να σκεφτούμε όλα όσα φωνάζω καθημερινά μπαίνοντας στην αγορά.

Μιλάω χρόνια για το ηλεκτρονικό εμπόριο και με μεγάλη προσπάθεια προσπαθώ να εκπαιδεύσω σε αυτό τους εμπόρους της πόλης μας!

Μακάρι να μη ζούσαμε ποτέ αυτές τις μέρες και μακάρι να μη μου τηλεφωνούσατε λέγοντας μου: “Δώρα πόσο δίκιο είχες, δεν προλάβαμε…”!

Η επόμενη μέρα, σε όσους έχουν από πίσω τα κεφάλαια να συνεχίσουν πρέπει να μας βρει και κυρίως να σας βρει μεθοδικούς και έτοιμους για αλλαγές!

Ήρθε η ώρα, να οχυρώσετε τις επιχειρήσεις σας!

Υπομονή και κουράγιο….στις πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις, θα βρούμε πρωτόγνωρες λύσεις και θα τα καταφέρουμε!

Πάντα δίπλα σας,

Δώρα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις