Φέτος τα κοκτέιλ δεν θα τα πίνουμε σε ποτήρι, τα τρώμε με…κουτάλι, στο Γιασεμί στην παραλιακή της Αγριάς!
Ο Χρήστος Μώρος, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να έχει χτίσει το δικό του φανατικό κοινό και να φτάνουν απ άκρη σε άκρη της Μαγνησίας, στην παραλία της Αγριάς και τις δεκάδες σπάνιες και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού που φτιάχνει ο ίδιος, ξημερώνοντας κυριολεκτικά στο εργαστήριο.
Πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και πάντα με πολλή αγάπη και μεράκι!
Είναι παθιασμένος και αυτό φαίνεται στις πάνω από 40 γεύσεις που μπορείς να απολαύσεις στο Γιασεμί και κάποιες από αυτές, δεν θα πιστεύεις καν ότι θα μπορούσαν να γίνουν παγωτό!
Φέτος στο Γιασεμί θα βρεις πολλά κοκτέιλ που μετατράπηκαν σε παγωτό, από το κλασσικό μοχίτο, μέχρι το ιστορικό B-52 με το οποίο μεγάλωσαν πολλές γενιές!!!
Νιώθεις πραγματικά στο στόμα σου, την γεύση του kahlual λες και το ήπιες στο ποτήρι!
Δοκιμάστε το!!!!