ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O Nίκος το κάνει Κάπως Αλλιώς, γι αυτό και ξεχωρίζει!

O Nίκος το κάνει Κάπως Αλλιώς, γι αυτό και ξεχωρίζει!

Newsroom

Είναι ο Νίκος Ράπτης, ο μάγειρας του Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια!

Ξεχωριστές γεύσεις, μοναδικές ισορροπίες αλλά και εντάσεις στον ουρανίσκο σου που θα κάνεις μέρες να ξεχάσεις και είναι και αυτές που θα σε οδηγήσουν ξανά και ξανά στον χώρο τους, για να γευτείς τις ίδιες και ακόμα περισσότερες γεύσεις!

Ένα από τα πράγματα που ο Νίκος και η Βιργινία κάνουν…Κάπως Αλλιώς, είναι οι μερίδες τους, η ποσότητα, τα γραμμάρια που χρησιμοποιούν!

Είναι το μαγαζί τ οποίο ξεχωρίζει γι αυτό ακριβώς! Εκεί ότι κρεατικό και αν φας, όποια μερίδα και αν διαλέξεις ν απολαύσεις, σίγουρα θα είναι η μεγαλύτερη που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Όσο για τις τομακοχ….σε προκαλώ να πάρεις μαζί σου και ζυγαριά, αφού περισσ΄τερα γραμμάτια δεν θα βρεις σε κανένα άλλο μαγαζί!

Μαγειρεύουν όπως ακριβώς θα μαγείρευαν για τους φίλους τους, βάζουν στο πιάτο σας ότι ακριβώς θα έτρωγαν και οι ίδιοι…γενναιόδωροι σε όλα, στα υλικά, στην ποιότητα, στο χαμόγελο, στην εξυπηρέτηση και στις μερίδες!

Αξίζει ειλικρινά αυτό το ταξίδι της γνωριμίας μαζί τους και με τις γεύσεις τους!

Θα φας σαν φίλος, θα πληρώσεις…σαν κολλητός!

Είναι ένα μικρό “γαστρονομικό διαμαντάκι” και θα το λέω ξανά και ξανά από θαυμασμό, αλλά και από εκτίμηση για τις γεύσεις και την περιποίηση που μας χαρίζουν!

Ζήσε το και εσύ, εκεί στα Άνω Λεχώνια, στον κεντρικό δρόμο, μπροστά στον Πλα΄τανο, εκεί ακριβώς που στρίβεις για Άγιο Αθανάσιο!!!

Καλή σας όρεξη και κυρίως…καλή σας απόλαυση!

Τηλέφωνο: 2428 301325

Φωτογραφικό υλικό: Ηλίας Σακελλάρης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις