ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Diana Pan: Η νέα της συλλογή απλά…μας εντυπωσίασε! (ΦΩΤΟ)

Diana Pan: Η νέα της συλλογή απλά…μας εντυπωσίασε! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Κάθε της συλλογή και μια έκπληξη, κάθε της σειρά, σίγουρα καλύτερη από την πρηγούμενη, γι αυτό και όσοι αγαπούν να ντύνονται με τα ρούχα της Βολιώτισσας σχεδιάστριας Diana Pan, όσο περνά ο καιρό γίνονται σε αυτή ακόμα πιο πιστοί!

Η Diana λατρεύει την Ελλάδα και γι αυτό χρησιμοποιεί μόνο ελληνικές κλωστές και ελληνικά υφάσματα, άριστης ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα αγαπά και την πόλη της, γι αυτό και επέλεξε ν ανοίξει το πρώτο δικό της κατάστημα στον Βόλο!

Τα ρούχα της ξεχωρίζουν πάντα για την απίστευτη ποιότητά τους, αφού θα το δεις και εσύ, αν ήδη δε το ξέρεις, ότι μιλάμε για βαμβακερά 100% ρούχα, σε ξεχωριστές και χαλαρές γραμμές, για γυναίκες που θέλουν να νιώθουν όμορφα, άνετες αλλά στιλάτες ταυτόχρονα 24 ώρες το 24ωρο!

Ρούχα χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, αφού τ αγαπούν και τα φορούν όλες οι γυναίκες ανεξάρτητα της σωματικής τους δομής!

Η νέα της σειρά για τον φετινό χειμώνα, έχει πολύ…animal print και πολλά και έντονα κοψίματα, που δίνουν μια αέρινη αίσθηση στα ρούχα, που δεν γίνεται να τα φορέσεις και να περάσεις απαρατήρητη!

Το ατελιέ της στον Βόλο, θα το βρείτε στην Δημητριάδος 193, όπου πέρα από την δική της σειρά, στον χώρο της φιλοξενούνται και άλλα αγαπημένα και πολύ μεγάλα brand!

Tέλος, αγαπάμε Diana Pan, όχι μόνο για τα υπέροχα και ποιοτικά της ρούχα, αλλά και για τις εκπληκτικές τιμές της!!!

Δείτε περισσότερα εδώ: https://dianapan.gr/

Πάρτε μια γεύση και θα επανέλθουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις