ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Elaia Restaurant: Το εστιατορικό στολίδι του Βόλου! Δες γιατί αξίζει να πας… (ΦΩΤΟ)

Elaia Restaurant: Το εστιατορικό στολίδι του Βόλου! Δες γιατί αξίζει να πας… (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Το νέο υπερσύγχρονο ξενοδοχείο της πόλης μας, Magnes Hotel, στην Βενιζέλου 97, δημιούργησε το απόλυτο εστιατόριο για κάθε Βολιώτη και Βολιώτισσα, ανεξάρτητο από την λειτουργία του ξενοδοχείου!

Με δική του είσοδο, μενού και τιμές που όλοι οι Βολιώτες μπορούμε να ακολουθήσουμε!

Ο γνωστός σεφ στην πόλη μας, Μιχάλης Φίλος, που πραγματικά όπου βρίσκεται δημιουργεί ιδανικά μενού και δυνατές γεύσεις, κάνοντας μας να τον ακολουθούμε, με χρόνια εμπειρίας και γνωρίζοντας καλά τον ουρανίσκο και τις γεύσεις μας, δημιούργησε ένα αριστουργηματικό μενού, που θα ικανοποιήσει ακόμα και του πιο απαιτητικούς!

Νιώθω πολύ περήφανη γι αυτό το εστιατόριο και κυρίως γιατί θα μας μάθει να τρώμε σε εστιατόρια ξενοδοχείου, κάτι που οι Βολιώτες δεν συνηθίζουμε. Όμως το Elaia, είναι μια κατηγορία μόνο του και ήδη έχει καταφέρει να αποτελεί έξοδο για τον κάθε βολιώτη και την κάθε Βολιώτισσα που θέλει να τρώει σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, πολύ πέρα απ όσα έχουμε συνηθίσει στην πόλη μας, να τρώει καλά και νόστιμα και να μπορεί όλο αυτό να το ακολουθήσει οικονομικά χωρίς να νιώσει ότι κοστίζει, παραμόνο ότι αξίζει!

Μπορείς φυσικά να βρεθείς στο Elaia, μόνο για ποτό ή κοκτέιλ στο bar του εστιατορίου ή να απολαύσεις τυριά ή και ορεκτικά μαζί με ένα μπουκάλι ή ποτήρι κρασί!

Μου αρέσει το Elaia. Μου δίνει την αίσθηση ότι είμαι σε κάποιο μεγάλο εστιατόριο της Αθήνας. Μου αρέσει για το φιλικό, χαμογελαστό και εξυπηρετικό προσωπικό του, τόσο, όσο ώστε να μην ξεπεράσει τα όρια. Τέλεια εκπαιδευμένοι όλοι τους. Μου αρέσει το φαγητό, μου αρέσουν τα ποτά και τα κοκτέιλ.

Σαν Δώρα, που βγήκε για φαγητό.

Σαν δημοσιογράφο, σαν έναν άνθρωπο που βλέπει την γαστρονομία με ένα άλλο πιο βαθύ μάτι, σαν έναν άνθρωπο που αγαπά την πόλη….το ευχαριστώ βαθιά. Με γεμίζει περηφάνεια και ελπίδα!

Το ευχαριστώ….γιατί δίνει σε όλους της δυνατότητα να ζήσουν μια υψηλού επιπέδου εμπειρία.

Γιατί ναι, όλοι μπορούμε να απολαύσουμε την υπεραξία ενός υψηλού επιπέδου εστιατορίου…

Τέλος, αν το σκέφτεσαι να πας….να ξέρεις ότι έχουν δημιουργήσει και πρωτοχρονιάτικο μενού, για εσένα αλλά και για τους μικρούς μας φίλους!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις