ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παιδικά εργαστήρια και δραστηριότητες, στο ξενοδοχείο 12 Months στην Τσαγκαράδα!

Παιδικά εργαστήρια και δραστηριότητες, στο ξενοδοχείο 12 Months στην Τσαγκαράδα!

Newsroom

Το 12 Months Luxury Resort, έχω πει πολλές φορές ότι είναι το στολίδι του Πηλίου μας!

Θα τολμούσα να πω, το καλύτερο ξενοδοχείο του Πηλίου, αλλά θα πω με μετριοφροσύνη, αλλά πολύ περήφανη γι αυτό, ένα από τα καλύτερα, χαρίζοντας μαγική διαμονή όλους τους μήνες του χρόνου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ταξιδιώτες μας και κάνοντας τους έτσι να επιστρέφουν ξανά και ξανά στη Τσαγκαράδα μας!

Φέτος, αποτελεί πιο πολύ από ποτέ έναν οικογενειακό προορισμό. Οικογένειες απ όλη την χώρα, από βορά και νότο, επέλεξαν το 12 Months Hotel Luxury Resort και την Τσαγκαράδα για τις διακοπές των γιορτών, για έναν ακόμα λόγο!

Στον χώρο τους, έχουν δημιουργήσει εργαστήρια για παιδιά και καθημερινές δραστηριότητες, ώστε να περνούν και αυτά όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο τους, κάνοντας τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους.

Τα εργαστήρια για τα παιδιά λειτουργούν καθημερινά και αν και εσύ που μένεις στον Βόλο ή γύρω από αυτόν, θες να κάνεις μια μικρή απόδραση και είσαι γονιός, τότε δε νομίζω πως έχει καλύτερη επιλογή, για να περάσει καλά όλη η οικογένεια από το 12 Μonths στην Τσαγκαράδα Πηλίου!

Τηλέφωνο: 24260 48895

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις