ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Boλιώτης με χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία Chef Of The Year σε διεθνή διαγωνισμό

Boλιώτης με χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία Chef Of The Year σε διεθνή διαγωνισμό

Newsroom

Με πολλή μεγάλη χαρά και περηφάνια, υποδεχθήκαμε την είδηση πως δικός μας Βολιώτης μάγειρας και επιχειρηματίας, λαμβάνοντας μέρος σε διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής, στο πλαίσιο της διεθνής έκθεσης τροφίμων Detrop, έλαβε το χάλικο μετάλλιο, ανάμεσα σε δεκάδες μάγειρες προερχόμενους απ όλη την Νότια Ευρώπη.

Ο λόγος για τον δικό μας Άκη Ράγκο, που χρόνια τώρα εκτός των άλλων, τον γεύεσαι στο Άρωμα Κουζίνας.

Ο Άκης επιστρέφοντας με το χάλκινο μετάλλιο, θέλησε να γνωστοποιήσει την επιτυχία αυτή, χωρίς να ξεχάσει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια του.

Ειδικότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

“Ένα δυνατό τριήμερο έλαβε τέλος!Σάββατο 18/2 παρουσίαση Μακεδονικής κουζίνας από την @CulinaryProfessionalsGreece στην έκθεση @detrop_expo .Κυριακή & Δευτέρα 19& 20/2 έλαβα μέρος στο 12th International Culinary Competition Southern Europe στην επαγγελματική κατηγορία Chef of the year και κατακτήσαμε το Χάλκινο Μετάλλιο 🥉, απέναντι σε πάρα πολύ δυνατές ομάδες που πραγματικά θα μπορούσε ο καθένας να θαυμάσει από την οργάνωση, τους εξοπλισμούς και το άριστο αποτέλεσμα τους. Όμως αυτό το υπέροχο “ταξίδι” δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την στήριξη των χορηγών @mrgeorge_oliveoil@paprikavolosΆρωμα Κουζίνας@energy.print @beeatmelissakikizas @melissapasta και τον Dimitris Gaitanidis ! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια να δημιουργηθούν τα πιάτα από τους @nikon_antonarakos , @greg_chelmis@mezen_volos@mezen_salonica ,τον Στάθη Δαμασιώτη pastry chef. Τελευταίο αφήνω την “μπουλντόζα” @konstantinos_goule τόσο για την εμψύχωση όσο για την ατελείωτη backstage βοήθεια που μου πρόσφερε σε αυτόν τον απαιτητικό διαγωνισμό.Το πιο σημαντικό πράγμα από όλα είναι ότι κάναμε καινούριες γνωριμίες από όλες τις εθνικότητες και ο πραγματικός διαγωνισμός δεν είναι ανταγωνισμός με τον διπλανό σου, αλλά με τον εαυτό σου! @christos.gkotsis

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις