ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

12 Months Luxury Resort: Μαγικές γιορτές με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

12 Months Luxury Resort: Μαγικές γιορτές με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Newsroom

Η Τσαγκαράδα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή χωριά του Πηλίου μας, 12 μήνες τον χρόνο.

Ωστόσο φέτος τα Χριστούγεννα, οι άνθρωποι του δημιούργησαν ακόμα περισσότερους λόγους για να την επισκεφθείς, με την οργάνωση καθημερινών δράσεων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους!

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και το στολίδι του Πηλίου μας, το 12 Months Luxury Hotel, που δεν δημιούργησε μόνο το πιο γιορτινό κλίμα για τους μεγάλους, αλλά εξασφάλισε όμορφη διαμονή και κυρίως διασκεδαστική και για τους μικρούς επισκέπτες του, είτε διαμένουν στο ξενοδοχείο, είτε βρεθούν εκεί για διασκέδαση.

Οι μικροί επισκέπτες θα απολαύσουν τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους και τις πιο όμορφες στιγμές των φετινών γιορτών! Στην αίθουσα εκδηλώσεων, ένας παιδαγωγός θα υφαίνει… μαγεία μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες, δημιουργώντας χαρούμενες στιγμές για τα παιδιά καθημερινά από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:30.

Το ξενοδοχείο μάλιστα, διοργανώνει και ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ενώ κάθε μέρα που θα βρεθείτε σε αυτό, σίγουρα θα έχετε πολλά να κάνετε και ακόμα περισσότερα να ανακαλύψετε!

Δείτε περισσότερα για τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες πατώντας εδώ: https://12hotel.gr/el/giortes-sto-pilio-kai-to-12-months-resort-spa/?fbclid=IwAR2fm0vbSdC2yOtqpH-7VbubAbeHL4TAOb23AqNlAMFRbfph99tgtdiPPSc

Τηλέφωνο: 2426048894

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις