ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πήγαμε Χάνια και ήπιαμε καφέ με θέα θάλασσα, σε ένα μαγικό μαγαζί! (ΦΩΤΟ)

Πήγαμε Χάνια και ήπιαμε καφέ με θέα θάλασσα, σε ένα μαγικό μαγαζί! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είχα χρόνια να πάω στα Χάνια για καφέ και μετά την επίσκεψη μου στο καφέ “Mountain Top”, για εμένα τα Χάνια έγιναν προορισμός!

Είχα χρόνια να συναντήσω ένα μαγαζί με τόσο μεράκι. Έναν χώρο που ξεχειλίζει η αγάπη και η προσωπική δουλειά.

Ένα τεράστιο καφέ, με αυλή και θέα θάλασσα, καλοκαίρι και χειμώνα, που διαθέτει 3 διαφορετικές σάλες, γεμάτες χρώματα, τέχνη και πανέμορφα αντικείμενα που θα χαζεύεις για ώρα!

Μπαίνοντας θα συναντήσεις την πρώτη αίθουσα με τζάκι, καθώς τζάκι έχει και σε άλλο χώρο. Σε αυτή ξεχωρίζουν, όπως σε όλες τα έργα του ιδιοκτήτη στον τοίχο, που ζωγραφίζει υπέροχα, αλλά και μια μηχανή espresso του ’60. Γενικά στον χώρο θα βρεις πολλά vintage αντικείμενα.

Κατεβαίνοντας τα σκαλιά, θα συναντήσεις έναν χώρο που θα σου θυμίσει το σαλόνι του σπιτιού σου. Πολλά μικρά σαλόνια, σε έναν χώρο, που δεν θα ξέρεις ποιό να διαλέξεις για να κάτσεις με την παρέα σου, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις να απολαύσετε τον καφέ και τα γλυκά σας ή το κρασάκι σας.

Η θέα της θάλασσας….απλά σε ταξιδεύει!

Ανεβαίνοντας στο πάνω όροφο, δεν ξέρεις πως να σταματήσεις τις περιπλανήσεις των ματιών σου, στα αντικείμενα και στην μοναδική διακόσμηση!!!

Ένα ακόμα τζάκι είναι εκεί και εσύ μπορείς να απολαύσεις την ζεστασιά του, επίσης με θέα θάλασσα!

Πανέμορφος χώρος, πεντακάθαρος, προσεγμένος ιδιαίτερα με πολύ καλή εξυπηρέτηση και απίστευτη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα τους!

Εμείς ήπιαμε καφέ στη χόβολη, που σερβιρίστηκε μπροστά μας με λουκούμι τριαντάφυλλο και δοκιμάσαμε τα χειροποίητα γλυκά τους. Πορτοκαλόπιτα με χειροποίητο φύλλο, καρυδόπιτα που καλύτερη της δεν έχω δοκιμάσεις και σοκολατόπιτα με χαρούπι.

Την επόμενη φορά, θα δοκιμάσουμε τις πιτούλες τους!

Με λίγα λόγια. Το καφέ Mountain Top, αναβαθμίζει και προσθέτει στα Χάνια, κάνοντας τα προορισμό!

Μετά από αυτή την εμπειρία, όταν θέλω εκδρομούλα και καφέ, δεν θα σταματήσω στην Πορταριά, θα έχω την επιλογή να πάω και στα Χάνια, στο Mountain Top!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις