ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένα μαγαζί στο Πήλιο, με 2 τζάκια και πολλά ξεχωριστά σαλόνια με θέα θάλασσα! (ΦΩΤΟ)

Ένα μαγαζί στο Πήλιο, με 2 τζάκια και πολλά ξεχωριστά σαλόνια με θέα θάλασσα! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Πάμε βόλτα Πήλιο; Πάμε για καφέ;

Ξέρω ένα μαγαζί, που ανακάλυψα πρόσφατα, που θα σου θυμίσει το σαλόνι του σπιτιού σου, αφού μέσα σε αυτό, θα βρεις πολλά ξεχωριστά σαλόνια, λες και βλέπεις σε έναν χώρο, πολλά διαφορετικά σαλόνια σπιτιού και 2 τζάκια, όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και τα πιο νόστιμα χειροποίητα γλυκά, που έχω δοκιμάσει ποτέ σε καφέ, με θέα θάλασσα!

Αν δε αγαπάς την τέχνη, δεν θα σταματήσεις να φωτογραφίζεις τον συγκεκριμένο χώρο, αφού είναι γεμάτο με πίνακες ζωγραφικής, που έχει επιμεληθεί ο ιδιοκτήτης και πολλά vintage αντικείμενα, που κάποια από αυτά, έχεις να τα δεις από….παλιές ελληνικές ταινίες!

Όλα όμορφα και αρμονικά διακοσμημένα στον χώρο!

3 διαφορετικά μικρά σαλόνια, 3 διαφορετικές αίθουσες, με κοινή αισθητική, που σε κάθε χώρο, θα βρεις μικρά σαλονάκια με καναπέδες και τραπεζάκια, αλλά και διακοσμημένα, έτσι ώστε να νιώθεις ότι είσαι στον προσωπικό σου χώρο, στο δικό σου προσωπικό σαλόνι….

Η περιποίηση, η ποιότητα των προϊόντων και η ομορφιά γύρω σου, θα σε κάνει να λατρέψεις το καφέ Μountain Top, στα Χάνια Πηλίου, που αξίζει να επισκεφθείς. Αν πας μια φορά, είμαι βέβαιη ότι θα γίνει προορισμός συχνός για εσένα και την παρέα σου!

Συγχαρητήρια κύριε Ηλία για το μεράκι, την αγάπη και τον επαγγελματισμό, που διαχέεται στον χώρο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις