ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Κρυμμένος Παράδεισος”: Σας δίνω το παρασκήνιο της επιτυχίας τους!

“Κρυμμένος Παράδεισος”: Σας δίνω το παρασκήνιο της επιτυχίας τους!

Newsroom

Αυτό το κορίτσι αξίζει όλο τον θαυμασμό του κόσμου!

Απ όταν την πρωτογνώρισα, ήμουν βέβαιη, πως μαζί με τον σύζυγο της, τον Θανάση, θα πετύχουν….θα αγαπηθούν!

Έδωσαν ζωή διαφορετική σε μια πανέμορφη πλατεία, στο Καλαμάκι Πηλίου, που απέχει λίγα λεπτά από της Μηλιές και ακόμα λιγότερα από την παραλία της Λαμπινούς!

Δεν έπεσα έξω. Τα παιδιά τα κατάφεραν και πέτυχαν και αγαπήθηκαν και έχουν ήδη το δικό τους φανατικό κοινό.

Κοινό που λάτρεψε τις γνήσιες σπιτικές, γεμάτες μεράκι και αγάπη γεύσεις τους, που αγάπησε τα φρέσκα ψάρια τους, τις χειροποίητες πιτούλες τους και την μεγαλόψυχη φιλοξενία τους!

Μια υπέροχη καταπράσινη πλατεία, δροσιά και φυσική σκιά κάτω από τον πλάτανο και θέα το απόλυτο γαλάζιο……

Μια εξόρμηση για 2 ή για όλη την οικογένεια, αφού η πλατεία ενδείκνυται για παιχνίδι και οι μικροί μας φίλοι την χαίρονται με όλη τους την ψυχή!

Ο Θανάσης πρωί πρωί πηγαίνει για ψάρεμα, για να έρθουν στο τραπέζι σας πάντα φρέσκα τα αγαπημένα σας ψάρια. Μετά πηγαίνει και περιποιείται τον κήπο τους, γιατί οι σαλάτες τους είναι φτιαγμένες από δικά τους λαχανικά!

Η Εύα, σύζυγος, μητέρα 2 παιδιών και ακόμα και έγκυος με την κοιλιά στο στόμα, πάντα εκεί…να ζυμώνει ξανά και ξανά για να φτιάχνει την αγαπημένη σας σκοπελίτικη! Πάνω από τις κατσαρόλες όλη μέρα, αφού πάνω απο 10 μαγειρευτά, είναι αυτά που σας προσφέρουν καθημερινά!

Πότε τα προλαβαίνει όλα; Δεν ξέρω ούτε πως τα προλαβαίνει, ούτε πως αντέχει!

Ξέρω μόνο πως η αγάπη της για το μαγαζάκι της καρδιάς του και πλέον και της δικής μας, για το “Κρυμμένος Παράδεισος” είναι τόσο μεγάλη, που τελικά γίνεται το όπλο της για όλα και το φάρμακο της στην κούραση!

Πιο αυθεντικές, πιο παραδοσιακές, πιο δυνατές, σπιτικές και φτιαγμένες με αγάπη γεύσεις, δύσκολα θα βρείτε άλλου!

Θανάση και Εύα σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε που προσέχετε τόσο πολύ τον κόσμο, που πάντα μας λέει τα καλύτερα για εσάς!

Καλό μας καλοκαίρι και θα τα λέμε εκεί, αμέσως μετά την θάλασσα, για ψητά της ώρας, ψαράκι, πιτούλες και πεντανόστιμα μαγειρευτά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις