ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Από κάθε γωνιά της χώρας στον Βόλο για χειροποίητο νυφικό παπούτσι!(ΦΩΤΟ)

Από κάθε γωνιά της χώρας στον Βόλο για χειροποίητο νυφικό παπούτσι!(ΦΩΤΟ)

Newsroom

Αυτό που πέτυχαν τα αδέρφια Δαλιάννη, του Dali’s Boutique στην Αντωνοπούλου, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, δεν έχει προηγούμενο και αξίζει τον απόλυτο θαυμασμό και σεβασμό μας.

Ο επιχειρηματίας, πρέπει να βλέπει μπροστά, όμως πρέπει να βλέπει εκτός από μακριά και πολύ κοντά…..και αυτό για να δει το κενό και να το καλύψει!

Για πάρα πολλά χρόνια οι Βολιώτισσες έβγαιναν εκτός πόλης ή έκαναν παραγγελία διαδικτυακά τα νυφικά τους παπούτσια ρισκάροντας και πολλές φορές χαλώντας την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους με άγχη και στεναχώριες γιατί δεν τους έφτασε τελικά αυτό που περίμεναν!

Γενικότερα όμως στο καλό νυφικό χειροποίητο, άνετο, δερμάτινο, ανατομικό και δει εξατομικευμένο παπούτσι υπάρχει παντού κενό και αυτό φαίνεται από το γεγονός, πως νύφες απ’ όλη την Θεσσαλία αλλά και από πολλά μέρη ακόμα της Ελλάδας αγοράζουν τα νυφικά τους παπούτσια τα τελευταία 2 χρόνια από τον Βόλο και το Dali’s!

Στο κατάστημα Dali’s βρίσκεις πολλά έτοιμα σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και να παίξεις με τα δέρματα, με τις υφές, με τα χρώματα με το μέγεθος του τακουνιού, φτιάχνοντας το παπούτσι σου, πάνω στο δικό σου πόδι, με τις δικές του ιδιαιτερότητες και ακριβώς όπως το ονειρεύεσαι!

Ταυτόχρονα μπορείς να τους δείξεις ένα σχέδιο που επιθυμείς και αυτοί να σου το φτιάξουν!

Μέσα σε 10 μέρες από την παραγγελία σου, θα έχεις το παπούτσι των ονείρων σου, σε μια φυσιολογική τιμή, χωρίς άγχος για το αν θα είναι άνετο, αν θα σου κάνει, αν θα σε πιέζει και μάλιστα μέσα σε μια υπέροχη συσκευασία που σίγουρα θα την κρατήσεις ενθύμιο!

Γι αυτούς τους επιχειρηματίες, που βλέπουν τα κενά και τα καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο, μοιράζοντας χαρά, είμαστε λίγο περισσότερο περήφανοι!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις