ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βραβείο που μας κάνει περήφανους για το “Άρωμα Κουζίνας”!

Βραβείο που μας κάνει περήφανους για το “Άρωμα Κουζίνας”!

Newsroom

Οι επιχειρήσεις, το έχω γράψει πολλές φορές, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από τους ανθρώπους τους!

Και το ” Άρωμα Κουζίνας”, ξεκίνησε μέσα στην κρίση το 2011 από δύο υπέροχους ανθρώπους, συνεχίζοντας με τα παιδιά τους στο τιμόνι, που δεν θα μπορούσαν παρά να ειναι και αυτά δύο υπέροχοι άνθρωποι, που κάθε μέρα βάζουν στην δουλειά τους μεράκι, αγάπη και ψυχή!!!

Κατάφεραν άμεσα να ξεχωρίσουν και οι ουρές έξω από τα καταστήματά τους πάντα μαρτυρούσαν, πως αυτό που κάνουν το κάνουν πολύ καλά!!!

Μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς, υπάρχουν και ειδήσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία και ελπίδα, ειδήσεις που έρχονται ως επιβράβευση, να μας γεμίσουν περηφάνεια, αλλά και αυτούς….ηθική ικανοποίηση!

Το “Άρωμα Κουζίνας” πήρε πρόσφατα χάλκινο βραβείο για την ανάδειξη ελληνικών ή τοπικών προϊόντων και συνταγών και όχι άδικα…αφού μας μαγειρεύουν με τα καλύτερα, με τα φρεσκότερα υλικά, πάντα στηρίζοντας και οι ίδιοι την τοπική μας οικονομία, μέσω των προϊόντων τους, αλλά και πάντα με σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές….σε αυτές που αγαπήσαμε από την μαμά μας, βάζοντας τα δικά τους σύγχρονα στοιχεία και αποθεώνοντάς το αποτέλεσμα!

Είμαι βέβαιη ότι σας περιμένουν πολύ πολύ καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον!

Υγεία, πρόοδο, επιτυχία και πολλή φαντασία σας ευχόμαστε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις