ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τον Άρτον Ημών: Φέρνει ξανά στον Βόλο τον μάγο του σιροπιαστού!

Τον Άρτον Ημών: Φέρνει ξανά στον Βόλο τον μάγο του σιροπιαστού!

Newsroom

Αυτά τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο! Αξίζουν όπως κάθε επιχειρηματίας που μέσα στους δύσκολους καιρούς, αντί να κάνει πίσω, συνεχίζει και επενδύει, προσπαθώντας για το ακόμα καλύτερο!

Ο λόγος για τον Γιώργο και την Φαίη από τον Φούρνο “Τον Άρτον Ημών” στην Αγριά, στον δεύτερο παράλληλο, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ένας φούρνος που θα μπορούσε άνετα να σταθεί στο κέντρο της πόλης και να συγκριθεί με τους καλύτερους της πόλης μας!

Έμπνευση, δημιουργία, μεράκι, αγάπη, αγνά και ποιοτικά υλικά, δημιουργούν συγκλονιστικές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, μέσα από τις οποίες ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν!

Πέρυσι, έφεραν στον Βόλο τον μάγο του σιροπιαστού, τον Νίκο Χανσαρίδη, που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να μοιραστεί τα μυστικά του. Ένα χρόνο μετά και ο Νίκος Χανσαρίδης διαθέτει τον δικό του χώρο, ένα μοναδικό ζαχαροπλαστείο, μόνο με σιροπιαστά γλυκά, στην Θεσσαλονίκη, όπου πραγματικά γίνεται το αδιαχώρητο για να γευτούν τα υπέροχα γλυκά του!

Φέτος, ο κ.Χανσαρίδης δέχθηκε ξανά πρόταση από την Φαίη και τον Γιώργο και θα είναι κοντά τους και κοντά μας στις 9 και 10 Δεκέμβρη, όπου θα τους διδάξει νέες τεχνικές, δημιουργώντας νέες γευστικές σιροπιαστές προτάσεις….

Εμείς θα είμαστε εκεί, όπως και εσείς….γιατί τα γλυκά τους, θα είναι μικρά και γευστικά έργα τέχνης, που θ αξίζουν τον χρόνο μας και τον θαυμασμό μας!

Ανυπομονούμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις