ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγραφιώτης για Τσίπρα: Κραυσίγελος, οι τελευταίες του παραστάσεις!

Αγραφιώτης για Τσίπρα: Κραυσίγελος, οι τελευταίες του παραστάσεις!

Newsroom

Μ επικριτικό ύφος, ο σχολιασμός του Άγγελου Αγραφιώτη για τη παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ!

Καυστικός όπως πάντα, με γνώση της επικαιρότητας αλλά και των όσων ζει η κοινωνία, ο Άγγελος Αγραφιώτης μας χάρισε έναν σύντομο, αλλά σαφή και ουσιαστικό σχολιασμό, με το οποίον δεν νομίζουμε ότι υπάρχει Έλληνας πολίτης, που να μην συμφωνεί.

Ειδικότερα, το Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ και Mέλος του ΚΙΝ.ΑΛ Μαγνησίας, Άγγελος Αγραφιώτης με ανάρτηση του στη πολιτική του σελίδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σημείωσε:

“Τις τελευταίες παραστάσεις του κ. Τσίπρα είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Βέβαια, ακόμη και τώρα, στο κύκνειο άσμα του, ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά αμετανόητος, αναπαράγοντας και εμπλουτίζοντας τα γνωστά του ψέματα, παρουσιάζοντας μία εικονική πραγματικότητα, συνεχίζοντας να εμπαίζει τον ελληνικό λαό, καλλιεργώντας φρούδες ελπίδες, χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής και χωρίς –πάνω απ’ όλα- να ζητήσει έστω ένα συγγνώμη για τα δεινά που προκάλεσε κατά το πέρασμα του από την εξουσία της χώρας.

Από πού να πρωτοξεκινήσει κανείς…

Από την υπόσχεση για ανάκληση της μείωσης των συντάξεων, που ο ίδιος έφερε ως νόμο στη βουλή, μέχρι τις υποσχέσεις του για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και την ακατάσχετη παροχολογία, η παρουσία του κ. Τσίπρα στην φετινή ΔΕΘ μας γέμισε ερωτηματικά, ιδίως με την τακτική του να μεταθέσει μεγάλο μέρος από τα όσα υποσχέθηκε μετά το 2019, που ο ίδιος –πράγμα για το οποίο πλέον δεν αμφιβάλει κανείς- δεν θα έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

Ιδίως η εξαγγελία για μείωση του ΕΝΦΙΑ μας άφησε πραγματικά άφωνους, καθώς, αν σκοπεύει να τον μειώσει, ουδείς μπορεί να καταλάβει τον λόγο που φέτος τον αύξησε για τους περισσοτέρους των Ελλήνων.

Πραγματικός κλαυσίγελος, οι τελευταίες στιγμές ενός ανθρώπου που ανήλθε στην εξουσία με τον μανδύα του αντισυστημικού και την υπόσχεση να αλλάξει τα πάντα και υλοποίησε την πιο σκληρή και κοινωνικά ανάλγητη πολιτική στην σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Πλέον, μετά και τα όσα συνέβησαν αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι ξεκάθαρο ότι αν ο κ. Τσίπρας έχει να προσφέρει κάτι στην ελληνική κοινωνία αυτό δεν είναι άλλο από την – κατά το δυνατό συντομότερο- κορυφαία διαδικασία του πολιτεύματός μας, την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία”.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις