ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Oργανωμένη σκέψη, σύγχρονος πολιτικός λόγος με προτάσεις και επιχειρήματα

Oργανωμένη σκέψη, σύγχρονος πολιτικός λόγος με προτάσεις και επιχειρήματα

Newsroom

Κέρδισε τις εντυπώσεις η τελευταία συνέντευξη της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου, Γεωργίας Τσίντζου*.

Ήταν πολλά και θετικά τα σχόλια του κόσμου και στα μηνύματα που δέχτηκα επικροτούνταν η οργανωμένη σκέψη της, ο σύγχρονος πολιτικός της λόγος και κυρίως οι προτάσεις της και τα επιχειρήματά της σε κάθε σκέψη που σημείωνε.

Γενικότερα και ρίχνοντας μια ματιά σε όλη την προεκλογική περίοδο, που διέφερε από κάθε άλλη των προηγούμενων ετών, η υποψηφιότητα της ήταν από αυτές που ξεχώρισαν. Βαθιά μορφωμένη και άρτια επιστημονικά καταρτισμένη, στηλίτευε βασικά θέματα της καθημερινότητας, όχι τόσο με ύφος άγονης κριτικής, αλλά ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας και απαντώντας στα θέματα που η ίδια άνοιγε με προτάσεις και λύσεις.

Μια αξιοπρεπής παρουσία, μια γυναίκα δυναμική και ισορροπημένη, που ακούγοντας την να μιλά, ενώνει και δε διχάζει, καταφέρνοντας να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ασφάλεια. Αυτό νιώθεις διαβάζοντας τα όσα γράφει σε όλη την προεκλογική περίοδο. Ασφάλεια ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρει ότι δεν ξέρει τα πάντα, αλλά επίσης ξέρει ότι υπάρχουν τομείς που τους παίζει στα δάχτυλα και σε αυτούς μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα.

Η υποψηφιότητα της Γεωργίας Τσίντζου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής, αποτελεί πλέον ένα πολιτικό ορόσημο, αφού κατάφερε να ενεργοποιήσει κομμάτια της κοινωνίας και κόσμο που δεν είχε σκοπό να φτάσει στις κάλπες. Η Γεωργία Τσίντζου έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση, τόσο των συνυποψηφίων της, όσο και των αντιπάλων της, αλλά κυρίως των απλών πολιτών.

Μένει όλο αυτό να αποτυπωθεί στην κάλπη. Όπως και να έχει όμως, το όνομα της θα μας απασχολήσει πολύ και μελλοντικά.

*Χημικός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατόχος μεταπτυχιακού στη Χημεία, Υποψήφια Διδάκτορ Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Μοριακή Βιολογία-Βιοτεχνολογία, υπότροφος Δομής Έρευνας Καινοτομίας και Αριστείας ΕΛΚΕ ΠΘ, επικεφαλής Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις