ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα έργα θα δώσουν απάντηση στην κάλπη!

Τα έργα θα δώσουν απάντηση στην κάλπη!

Newsroom

Σοβαρός άνθρωπος ο Γιώργος Τόρης, σοβαρή διοίκηση εκτέλεσε και ακόμα πιο σοβαρά αντιμετώπισε την προεκλογική περίοδο.

Η μπάλα στο γήπεδο του έπαιζε χαμηλά. Ούτε πολλές πολλές ανακοινώσεις, ούτε πανηγύρια, ούτε φανφάρες, ούτε υποσχέσεις, ούτε μεγάλα λόγια, άλλωστε ειδικά αυτά δεν τα αγαπά καθόλου.

Είναι από τους ανθρώπους που όπως έχει δηλώσει, ο κόσμος πρέπει να κρίνει με βάση αυτά που βλέπει και όχι με βάση αυτά που ακούει.

Βέβαιος για τον εαυτό του και το έργο του, μένοντας στην ουσία των πραγμάτων, αναμένει το έργο του να βρει αντίκρισμα στην κάλπη.

Δεν περίμενε την προεκλογική περίοδο για να κάνει δωρεές, για να είναι δίπλα στον κόσμο, για να φωτογραφίζεται και να κάνει “θόρυβο”.

Είναι από πάντα, πριν ακόμα μπλέξει με την πολιτική ένας άνθρωπος δοτικός, που προσέφερε όπου μπορούσε και ήταν πάντα δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη.

Ο Γιώργος Τόρης ανέλαβε την διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ στην πιο δύσκολη στιγμή της και κατάφερε να δώσει τέλος στον μεγαλύτερο όγκο των προβλημάτων που η επιχείρηση αντιμετώπιζε. Έληξε μια και έξω την υπόθεση με την ΕΡΓΗΛ, ενώ κατάφερε όχι απλά να εξομαλύνει τις σχέσεις με το προσωπικό, αλλά να τις φέρει σε τέτοιο επίπεδο που όλοι συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Ξεκίνησαν, τέλειωσαν και συνεχίζονται μεγάλα έργα πνοής. Έργα που αλλάζουν την ποιότητα της ζωής μας και δεν έγιναν τα τελευταία 40 χρόνια.

Σίγουρα έγιναν και λάθη. Σίγουρα έγιναν και παραλείψεις. Άλλωστε λάθη και παραλείψεις δεν κάνουν μόνο αυτοί, που δεν κάνουν τίποτα!

Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο. Ο ίδιος έκανε αυτό που κάνει πάντα. Δεν απάντησε στις άδικες κριτικές. Δεν έκανε δηλώσεις επί των δηλώσεων εκμεταλλευόμενος τα γεγονότα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Είχε σκυμμένο το κεφάλι, άφησε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τις εκλογές και δούλευε, δούλευε, δούλευε.

Δε νομίζω ότι καμία άλλη πόλη, αν είχε ζήσει την καταστροφή που έζησε ο Βόλος θα κατάφερνε να σταθεί στα πόδια της τόσο άμεσα. Με τα ίδια συνεργεία, τους ίδιους εργαζόμενους, την ίδια δύναμη αντιμετώπισαν δεδομένων των συνθηκών όσο πιο άμεσα μπορούσαν το κάθε πρόβλημα.

Στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης, για εμένα φάνηκε το μέγεθος των ικανοτήτων του, αφού σε χρόνο ρεκόρ κατόρθωσε και σκέφτηκε, βρήκε και οργάνωσε εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης.

Δέχθηκε και σχόλια και ειρωνείες και κριτικές που πολλοί έκαναν έξω από το πεδίο της μάχης και καθισμένοι πίσω από γραφεία. Δεν απάντησε και του βγάζω το καπέλο.

Ούτε βγήκε να πει δημόσια όσα έκανε και όσα πέτυχε. Έμεινε μακριά από ηρωισμούς, υπογραμμίζοντας την μόνιμη θέση του: Μιλάμε με έργα!

Ακόμα και αν για κάποιους, το τελευταίο διάστημα, που ζήσαμε μια πρωτοφανή ευρωπαϊκά καταστροφή, η ΔΕΥΑΜΒ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Ο κόσμος δεν διαγράφει το τεράστιο έργο που έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και όλα αυτα τα έργα που “τρέχουν” και έχουν προγραμματιστεί.

Ευτυχώς για τον Γιώργο Τόρη, δυστυχώς για κάποιους, ο Γιώργος ήταν πάντα μέσα στο κόσμο και δίπλα σε αυτόν. Πριν την ενασχόληση με την πολιτική, όντας σε θέση πολιτικής ευθύνης, αλλά και μετά, όταν ο ίδιος αποφασίσει να αποχωρήσει.

Γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και γιατί ευτυχώς….όντως ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις