ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To Bολιώτικο σπίτι που σαρώνει στο διαδίκτυο! (ΦΩΤΟ)

To Bολιώτικο σπίτι που σαρώνει στο διαδίκτυο! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

MENI SWEET LUXURY HOME!

Αλλιώς;

Το σπίτι της Μένης!

Την ξέρεις την Μένη; Αν τη γνωρίσεις θα καταλάβεις και γιατί το σπίτι της είναι τόσο κουκλίστικο και καλόγουστο…έτσι απλά αποπνέει την αύρα της και την ομορφιά της ψυχής της!

Πρόκειται για μια μονοκατοικία στη Ν.Δημητριάδα, που σαρώνει κυριολεκτικά στο διαδίκτυο, αφού βρίσκεται στις πρώτες επιλογές όλων όσων έρχονται Βόλο, κάνοντας κράτηση μέσω airbnb, ενώ στο booking έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, απ όσους το επέλεξαν για να μείνουν!

Πόσο του έβαλαν;

Άριστα…. 9,8!

Άνετο, ευρύχωρο, φωτεινό, με όλες τις ανέσεις, υπέροχα διακοσμημένο, με δική του αυλή και παροχές που βρίσκεις σε 5στερα ξενοδοχεία, εξασφαλίζει υπέροχη διαμονή σε προνομιακή τιμή!

Στο MENI SWEET LUXURY HOME,μπορούν να μείνουν έως και 5 άτομα, ενώ η τοποθεσία του είναι ιδανική τόσο για εξορμήσεις στο κέντρο της πόλης, όσο και στο Πήλιο!

Δεν το επιλέγουν όμως μόνο ξένοι που έρχονται στον Βόλο, αλλά και Βολιώτες, είτε για να χαλαρώσουν ένα διήμερο, είτε για να κάνουν μια ξεχωριστή πρόταση γάμου, ενώ δεν είναι λίγες οι κοπέλες που το νοίκιασαν για να βγουν από εκεί νύφες ντυμένες και να μείνουν εκεί τη πρώτη νύχτα του γάμου τους!

Στη τελευταία δε περίπτωση, η Μένη, φτιάχνει και ειδικό σκηνικό….σας λέω οι άνθρωποι δε παίζονται!

Πρόσφατα φιλοξένησα εκεί τους κουμπάρους μου από την Αθήνα και απλά το λάτρεψαν!!!!

Έχε το στο νου σου, σίγουρα κάποια στιγμή θα το χρειαστείς!

Θα το βρεις, όπως σου είπα στη Ν.Δημητριάδα στη Ρ.Φεραίου 297.

Τηλέφωνο: 6942960578

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις