ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To νέο πλυντήριο αυτοκίνητων της πόλης, κάνει όλα τα extra χωρίς χρέωση!

To νέο πλυντήριο αυτοκίνητων της πόλης, κάνει όλα τα extra χωρίς χρέωση!

Newsroom

CAR WASH A.A, στην Ιωλκού 392. Αυτή είναι η επόμενη στάση σου και αυτή, θα είναι μετά την δόκιμη η αποκλειστική στάση σου για το πλύσιμο του οχήματός σου.

Οι άνθρωποι έκαναν αυτό που αγαπούν επάγγελμα και με το ίδιο μεράκι που προσέχουν και καθαρίζουν το δικό τους αυτοκίνητο, με το ίδιο και περισσότερο φροντίζουν και καθαρίζουν το δικό σας όχημα.

Ακούσαμε γι αυτούς και μάλιστα από δύσκολους κριτές, που έχουν γυρίσει σχεδόν όλα τα πλυντήρια της πόλης, τους δοκιμάσαμε και τους βρήκαμε ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!

Ξεκίνησαν το καθάρισμα με πρόπλυση, συνέχισα με άλλο αφρό και πλύσιμο, ενώ το απλό πλύσιμο σε αυτούς, περιλαμβάνει κέρωμα, ειδικό υγρό στις ζάντες, γυάλισμα λαστίχων και ένα σωρό άλλες υπηρεσίες, που εμείς πριν πάμε στο CAR WASH A.A τις ζητούσαμε και τις πληρώναμε έξτρα!

Το βασικό είναι ότι χρησιμοποιούν μερικά από τα ακριβότερα και ποιοτικότερα υλικά καθαρισμού και αυτό συμβάλλει τόσο στο σωστό και βαθύ καθάρισμα, όσο και στο να διατηρείται αυτό!

Στον Βόλο του τελευταίο μήνα, με την σκόνη να περιπλανιέται παντού, μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι με παράθυρα ανοιχτά, το ταμπλό του αυτοκινήτου μια εβδομάδα μετά, γυάλιζε όπως όταν έφυγα από εκεί.

Βέβαια μου το είχαν πει: Δεν το βλέπεις απλά καθαρό, τα υλικά που χρησιμοποιούμε προστατεύουν και το κρατούν καθαρό για καιρό!!!!

Στις τιμές της αγοράς λοιπόν, εμείς πλένουμε εκεί το αυτοκίνητο μας με extra υπηρεσίες και αποτέλεσμα που διαρκεί!

Δοκιμάστε τους και θα μας ευγνωμονείτε!

Ανοιχτά 08:30 με 19:30.

Τηλέφωνο: 697 766 7440

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις