ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάγκαλος, Aϊντα, ΙΕΚ Γιάτσος και Δημόσιο ΙΕΚ, ετοιμάζουν για εμάς μια αξέχαστη εμπειρία!

Πάγκαλος, Aϊντα, ΙΕΚ Γιάτσος και Δημόσιο ΙΕΚ, ετοιμάζουν για εμάς μια αξέχαστη εμπειρία!

Newsroom

Δεν έχει ξαναγίνει. Μια ημέρα γεμάτη ομορφιά και ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις θα λάβει χώρα στο Πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως 317 στις 21.06.

Το Πέτρινο Φαρμακείο υποδέχεται την M COSMETICS και την Μαρία Μπεκατώρου!!!!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συμβαίνει ένα αντίστοιχο event!

Από νωρίς το πρωί σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής του ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ, που είναι γνωστό χρόνια τώρα για την σπουδαία κατάρτιση των σπουδαστών του, θα σας δώσουν συμβουλές ομορφιάς και θα προχωρήσουν σε περιποίηση προσώπου. Το ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ θα είναι εκεί και για το “ΘΑΥΜΑ” αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τα φιλανθρωπικά του αισθήματα.

Στις 7μιση το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση από την Μαρία Μπεκατώρου για ένα δωρεάν ταξίδι στην Πολωνία 8 ημερών, προσφορά του EfiHOLIDAY. Στην κλήρωση θα μπουν όλοι όσοι θα κάνουν αγορές, ανεξάρτητου ποσού, κατά την διάρκεια της ημέρας. Μέρος των εσόδων αυτών θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύλλογο “ΘΑΥΜΑ”.

Μετά απ όλα αυτά, το πρόγραμμα έχει πολύ τραγούδι και χορό, με την υπογραφή των καλύτερων παιδιών και σπουδαίων μουσικών και ερμηνευτών. Ο Γιώργος Πάγκαλος και η Αϊντα θα είναι εκεί, ξεσηκώνοντας μας για χορό. Φυσικά ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης θα μοιραστεί μαζί μας και τις δικές του επιτυχίες και ειδικότερα το νέο του κομμάτι, που όποτε τραγουδά δημόσια, γίνεται πραγματικά πανικός από θετικές εντυπώσεις.

Επειδή όμως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, εκεί θα βρίσκεται το σπουδαίο κορίτσι, η δασκάλα πρότυπο, που ξέρει να εμπνέει Ευσταθία Σκούρα, με τους σπουδαστές της από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΒΟΛΟΥ, οι οποίο θα μας ετοιμάσουν γευστικές και απολαυστικές δημιουργίες, με πολλή χαρά, θέλοντας να συμβάλλουν στο μεγάλο αυτό γεγονός, που θα ενισχύσει ταυτόχρονα συντοπίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις