ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πέτρινο Φαρμακείο και Σ.Μαχαιρίτσα με καλεσμένη την Μπεκατώρου στηρίζουν το “ΘΑΥΜΑ”!

Πέτρινο Φαρμακείο και Σ.Μαχαιρίτσα με καλεσμένη την Μπεκατώρου στηρίζουν το “ΘΑΥΜΑ”!

Newsroom

Είναι γνωστό και αναμφισβήτητα σημαντικό το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Θαύμα” που μέσα από την δράση του έχει ανακουφίσει και έχει μοιράσει δεκάδες χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η Σοφία Μαχαιρίτσα, από το Πέτρινο Φαρμακείο, σύζυγος του Φαρμακοποιού Γιάννη Αλεξανδρόπουλου, είναι γνωστή για την δοτικότητά της και την φιλανθρωπική της δράση.

Η ψυχή της και η καρδιά της, όπως η ίδια δηλώνει, ανήκει στο “ΘΑΥΜΑ” δίπλα στο οποίο θα στέκεται με όλες της τις δυνάμεις, όπως και όσο μπορεί συμβάλλοντας στο τεράστιο έργο που γίνεται.

Η Σοφία έχει το άγγιγμα του Μίδα, ότι αγγίζει πετυχαίνει, γιατί ότι κάνει το κάνει με όλη της την ψυχή και με πολλή αγάπη. Αναλαμβάνοντας το στήσιμο μιας ακόμα εκδήλωσης, αυτής που θα πραγματοποιηθεί στο Πέτρινο Φαρμακείο στις 21.06 με την M Cosmetics και καλεσμένη την Μαρία Μπεκατώρου, βρήκε πάλι τον τρόπο να στηρίξει το “ΘΑΥΜΑ”.

Έτσι λοιπόν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα, θα ενισχύσουν το “ΘΑΥΜΑ” μοιράζοντας χαμόγελα και ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν πιο πολύ ανάγκη.

Με τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στις 21.06, όλοι μπαίνουν στην κλήρωση για ένα ΔΩΡΕΑΝ ταξίδι στην Πολωνία, προσφορά του efiHoliday. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7μιση το απόγευμα από την ίδια την Μαρία Μπεκατώρου.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις