ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

KΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY: Η ασφάλεια δεν αγοράζεται, κερδίζεται!

KΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY: Η ασφάλεια δεν αγοράζεται, κερδίζεται!

Newsroom

Η αίσθηση της ασφάλειας, είναι ένα πολύτιμο αγαθό, τόσο όσο η υγείας μας, αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, ωστόσο δεν είναι ένα αίσθημα που αγοράζεται, όπως ακριβώς και η εμπιστοσύνη. Είναι ένα αίσθημα που κερδίζεται και νιώθω τόσο ευλογημένη και τυχερή που πέρασα το κατώφλι της ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY, αφού κατάφεραν μόλις σε λίγα λεπτά να με κάνουν να νιώσω πιο ασφαλής και βέβαιη από ποτέ!

Το πελατολόγιο τους τεράστιο, από οικογένειες που τους επέλεξαν για εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στα σπίτια τους, μέχρι μεγάλους επιχειρηματίες, βιοτεχνίες και εργοστάσια που τους επέλεξαν και τους επιλέγουν σταθερά, για την ασφάλεια ότι σημαντικότερου έχουν, των επιχειρήσεων τους! Ταυτόχρονα πρεσβείες, γνωστά ονόματα του πολιτικού και όχι μόνο χώρου, εδώ και χρόνια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υψηλής ασφάλειας που μ επαγγελματισμό και συνέπεια προσφέρουν στο έπακρον, με τον πιο δυναμικό στόλο και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.

Πρωτοπορούν, ξεχωρίζουν, πρωτοστατούν και καινοτομούν! Αίσθηση προκάλεσε στον επαγγελματικό τους χώρο το γεγονός, ότι πλέον διαθέτουν σταθμό 24ωρης παρακολούθησης των συστημάτων ασφαλείας που έχουν εγκαταστήσει, έτσι ώστε αν δουν κάτι ύποπτο, ένα από τα περιπολικά της εταιρείας που βρίσκονται στον δρόμο επίσης 24ωρες το 24ωρο να φτάσουν άμεσα στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα να ενημερωθούν τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές!

Ξέρω, έχεις νιώσει ήδη μεγάλη ασφάλεια, όπως και εγώ!

Και όλο αυτό, δεν κοστίζει…

Κοστίζει όσο 2-3 καφέδες τον μήνα….και έτσι αξίζει τον κόπο, αφού θα κοιμάσαι ήσυχος σαν πουλάκι!

Επίσης, η ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY SERVICES, αναλαμβάνει την στατική φύλαξη χώρων, εκθέσεων, διοργανώσεων, αεροδρομίων, λιμένων, πρεσβειών, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών του και με γνώμονα πάντοτε, τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των χώρων που καλείται να καλύψει με παράλληλη μείωση του κόστους του πελάτη του, η οποία επιτυγχάνεται με την εγκατάσταση των πλέον εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας.

Στα καθήκοντα των φυλάκων του συμπεριλαμβάνονται

  • Η φύλαξη των χώρων,
  • Ο χειρισμός τηλεφωνικού κέντρου,
  • Ο έλεγχος εισόδου/εξόδου επισκεπτών,
  • Ο έλεγχος της ώρας προσέλευσης/αποχώρησης εργαζομένων

Οι υπηρεσίες τους, είναι πολλές ακόμα και γι αυτό θα επανέλθω με νέα ρεπορτάζ, ωστόσο θέλω να μείνετε στο γεγονός, ότι είναι η πιο ασφαλής επιλογή της ασφάλειας σας η συγκεκριμένη εταιρεία!

Ήδη νομίζω το νιώσατε και στην πορεία, με όσα σας δείξω θα το καταλάβετε ακόμα καλύτερα!

Δείτε περισσότερα, μέχρι να επανέλθω στο επίσημο site της εταιρείας: https://www.kentavrossecurityservices.gr/el/

Θα τους βρείτε: Λαρίσης 104, Βόλος

Τηλέφωνο- email: 24210 84232 | [email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις