ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κokkinos Club: Πολλές κλεισμένες ημερομηνίες για γάμους το καλοκαίρι!

Κokkinos Club: Πολλές κλεισμένες ημερομηνίες για γάμους το καλοκαίρι!

Newsroom

Μπορεί να μη ξέρουμε ακριβώς τα ακριβή μέτρα που θα ισχύσουν το καλοκαίρι, όμως όσοι δεν παντρεύτηκαν το 2020, το έχουν πάρει απόφαση, ο κόσμος να χαλάσει θα παντρευτούν την άνοιξη, το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2021!

Αν και σύμφωνα με την δεδομένη κατάσταση, φαίνεται πως το καλοκαίρι θα λειτουργήσουμε ομαλά, οπότε δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε, πόσο μάλλον για το Φθινόπωρο, που ήδη θα έχει γίνει και μεγάλο μέρος των εμβολιασμών!

Δεν πρόκειται για δικά μας συμπεράσματα, αλλά για γεγονός που προκύπτει μετά από ρεπορτάζ! Εμείς επικοινωνήσαμε με το Kokkinos Club, όπου γνωρίζουμε ότι φιλοξενεί κάθε χρόνο μια τεράστια μερίδα ανθρώπων που ζουν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του, αφού αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές χώρου για την διεξαγωγή εκδήλωσης γάμου ή βάπτισης.

Ο κ.Κόκκινος μας είπε, πως ήδη είναι κλεισμένες πάρα πολλές ημερομηνίες, ενώ καθημερινά μιλά με πολλά ζευγάρια που είτε θέλουν να κάνουν στο ονειρικό τους χώρο το τραπέζι του γάμου τους, είτε την βάπτιση του παιδιού τους!

Ένας λόγος που επιλέγω να μιλήσω για τέτοια θέματα με τον κ.Κόκκινο, είναι πως με το καλό, θ αποτελέσει και δική μου επιλογή! Πριν ακόμα βρω γαμπρό έχω βρει τον χώρο που θα ζήσω την ομορφότερη στιγμή της ζωής μου!

Μια φορά αν έχεις πάει εκεί, έστω σαν καλεσμένος με νιώθεις….καταλαβαίνεις το μεγαλείο του χώρου!!!!

Είναι το ειδυλλιακό περιβάλλον στον εξωτερικό χώρο, σα να κρέμεσαι πάνω από την θάλασσα….με το απέραντο γαλάζιο όπου και αν κοιτάξεις να σε συνεπαίρνει!!!!

Είναι η σωστή ταξινόμηση και οργάνωση του εσωτερικού χώρου με την αμφιθεατρική θεά…είναι η ακουστική του χώρου, είναι η αγάπη και η περιποίηση των ανθρώπων του, που ζουν κάθε γάμο, κάθε εκδήλωση, κάθε δεξίωση λες και είναι δική τους, που κάνει την διαφορά!

Και γιατί ονειρεύομαι την δεξίωση του γάμου μου; Γιατί είναι αυτές οι στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους και τους φίλους σου, που σου μένου αξέχαστες. Το μυστήριο έχει τελειώσει, το άγχος έχει πάει περίπατο και εσύ απλά ζεις με όλη σου την ψυχή, τις πιο δυνατές αναμνήσεις του μέλλοντος…

Όχι, δεν είναι τυχαίο που όσες φορές έχω πάει ως καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση που έγινε στο Kokkinos Club, ακόμα το θυμάμαι, με κάθε λεπτομέρεια….είναι η μαγική αύρα του μέρους, η ομορφιά και η περιποίηση!!!

Πάντα μα πάντα τους βάζω “άριστα 10” και για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, δεν πρέπει να πειραματιζόμαστε!

Δίκιο δεν έχω;

Τηλ. Επικοινωνίας : 24280 77550

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις