ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bανέζη: -5% για τους επαγγελματίες του τουρισμού τον μήνα Μάρτιο!

Bανέζη: -5% για τους επαγγελματίες του τουρισμού τον μήνα Μάρτιο!

Newsroom

Η Μαρία Βανέζη, με παρουσία πολλών χρόνων στη αγορά της πόλης μας, έχει καταφέρει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας, με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό της.

Είναι η πρώτη επιλογή όλων μας όταν θέλουμε να “ντύσουμε” το σπίτι μας, αλλά και των επαγγελματιών, αφού πάντα εκεί, μαζί τους μιλούν την γλώσσα της αλήθειας και με την μεγάλη εμπειρία που έχουν, λειτουργούν συμβουλευτικά, για τις αγορές που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας αποφεύγοντας τα λάθη. Η εμπειρία τους ιδιαίτερα σημαντική για τους νέους στον χώρο, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, δωματίων και arbnb.

Είναι μια περίοδος που οι επαγγελματίες του τουρισμού ετοιμάζουν τον χώρο τους και γι αυτό το κατάστημα αποφάσισε για αγορές μέσω eshop έκπτωση -5%!

Στην θέση σας, θα περνούσα από το κατάστημα, στην Δημητριαδος 187, θα ανέβαινα με το ασανσέρ στον τελευταίο όροφο του καταστήματος, όπου έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος, για συζήτηση και δειγματισμό, θα έβλεπα από κοντά όλα όσα με ενδιέφεραν και μετά…θα έκανα την παραγγελία μου από το σπίτι για να επωφεληθώ της έκπτωσης!!!!

Μπες τώρα στο ehsop: https://vanezihome.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις