ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aυτή η μεταφορική, ΔΕΝ χρεώνει την παράδοση των εμπορευμάτων στο κατάστημα σας!

Aυτή η μεταφορική, ΔΕΝ χρεώνει την παράδοση των εμπορευμάτων στο κατάστημα σας!

Newsroom

Συνεργαζόμενη με πολλούς εμπόρους, γνωρίζω όλα τα προβλήματα τους από…”μέσα”!!!!

Χθες λοιπόν, μια έμπορος μου είπε πως άλλαξε μεταφορική, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ!

Επίσης μου είπε πως σκεφτόταν καιρό να το κάνει, από το καλοκαίρι μάλιστα, γιατί η εταιρία εθνικών και διεθνών μεταφορών “Φλέσσας”, δεν κλείνει ποτέ, ούτε καν το καλοκαίρι. Ειδικότερα η έμπορος μου είπε:

“Το καλοκαίρι, κα΄θε καλοκαίρι ψάχνομαι, γιατί η μεταφορική και αυτή που έχω τώρα και αυτή που είχα κλείνει για διακοπές και μένω κρεμασμένη”!!!

Και συνεχίζει: “Άσε που έχω να κάνω με έναν άνθρωπο. Ένα γραφείο, μια εταιρεία μόνο. Δεν είναι άλλος στην Αθήνα και άλλος στην Θεσσαλονίκη, να με στέλνει ο ένας τηλεφωνικά στον άλλον και εγώ να ψάχνω το εμπόρευμα”!!!!!!!

Οικονομικά σε συμφέρει; Την ρώτησα.

“Έτσι και αλλιώς οικονομικά είναι καλύτερα το τσέκαρα, αλλά και μόνο που δεν χρεώνουν την παράδοση του εμπορεύματος στο μαγαζί, δεν θα ήθελα κάτι άλλο και θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο, αφού όπως σου είπα δεν κλείνουν ποτέ και δεν μπαίνουν ενδιάμεσα άλλα γραφεία”!!!!!!

Τηλεφώνησα στην εταιρεία, μίλησα με την υπεύθυνη την κα. Κωνσταντία Φλέσσα, καθώς θεώρησα πως όλα αυτά θα ήταν πολύ σημαντικές πληροφορίες για εσάς. Μου έδωσε την άδεια να γράψω ότι θέλω και μάλιστα το σημαντικότερο να αναφέρω και τις τιμές, γιατί γι αυτό ακριβώς ζήτησα την άδεια!

Η ίδια ανέφερε:

“Για την μεταφορά εμπορευμάτων από Αθήνα προς κατάστημα στον  Βόλο, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

κιβώτιο 2,00+φπα
κούτα 2,50+φπα

**Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές και δεν επιβαρύνονται με κόστος εργατικών για την παράδοση των εμπορευμάτων στο κατάστημα σας.
Είμαστε στην διάθεση σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, από Δευτέρα έως και Σάββατο  και χωρίς διακοπές την καλοκαιρινή περίοδο.”

FLESSAS TRANS 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 24210 80141 / 24210 84441

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις