ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θρυλικό ξενοδοχείο ξεπουλά προϊόντα για να στηρίξει τους απολυμένους υπαλλήλους του

Θρυλικό ξενοδοχείο ξεπουλά προϊόντα για να στηρίξει τους απολυμένους υπαλλήλους του

Newsroom

Το θρυλικό ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ Chateau Marmont διαθέτει προς πώληση προϊόντα με την επωνυμία του για να συγκεντρώσει κεφάλαια για τους πρώην υπαλλήλους της επιχείρησης, οι οποίοι σχεδόν όλοι απολύθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του προσωπικού απολύθηκε χωρίς να λάβει αποζημίωση, χωρίς να έχει δικαίωμα συνέχισης της ασφάλισης, ή τη δυνατότητα επιστροφής στην εργασία στο μέλλον, αναφέρει το ΑΠΕ. Μεταξύ άλλων πωλούνται πουλόβερ από κασμίρ, T-shirt, φούτερ και αξεσουάρ με διάφορα σήματα του Chateau Marmont.

Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διοχετευθούν στο Family Fund Chateau Marmont το οποίο «θα τα διανείμει στο προσωπικό που απολύθηκε τις προηγούμενες μέρες» σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Το εικονικό ξενοδοχείο στη Sunset Boulevard του Λος Άντζελες είναι συνώνυμο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, του Χόλιγουντ και της κουλτούρας των διάσημων. Στο ξενοδοχείο έχουν γυριστεί ταινίες όπως το La La Land και το A Star Born και έχει παρουσιαστεί μία capsule συλλογή Gucci Cruise. Το Chateau Marmont έχει φιλοξενήσει τους Lana Del Rey, Father John Misty και Jarvis Cocker, οι οποίοι το έχουν υμνήσει σε στίχους τους.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις