ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιτέλους, το μαγαζί που όλες θέλαμε, άνοιξε και στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Επιτέλους, το μαγαζί που όλες θέλαμε, άνοιξε και στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Θυμάμαι συζητήσεις με φίλες, που εργάζονται στην Λάρισα ή γνωστές μου που σπούδαζαν εδώ και έμεναν Καρδίτσα, να γίνονται πολλές φορές θέμα συζήτησης και πρωταγωνίστριες στις εξόδους μας, για τα ρούχα τους…

“Pindonna” μας έλεγα…..και κανονίζαμε εκδρομούλες και εξόδους εδώ γύρω γύρω στην Θεσσαλία, συνδυάζοντας την εκδρομή με τα ψώνια!

Ευτυχώς μετά από ένα διάστημα παραγγέλναμε τα ρούχα μας και μας τα έστελναν!

Έχουν απίστευτο γούστο! Δεν ξέρω ποιός κάνει τον δειγματισμό, αλλά ειλικρινά καλύπτουν κάθε γυναίκα, όλα τα γούστα, δίνοντας σου επιλογές για την καθημερινότητα, αλλά και για πιο επίσημες στιγμές και όλα αυτά σε υπέροχες ποιότητες και πολύυυυυυ οικονομικές τιμές!

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ, αφού τους τελευταίους μήνες το Pindonna ήρθε και στον Βόλο και συγκεκριμένα στην οδό Δημητριάδος, δίπλα στο Ταχυδρομείο!

Χθες πήρα ένα υπέροχο παλτό και 2 φορέματα, που είμαι βέβαιη πως όποτε και όπου και αν τα φορέσω, όλοι θα με ρωτάνε από που τα πήρα, όπως κάνω και εγώ πάντα, κάθε φορά που μια γυναίκα είναι ντυμένη από το Pindonna!

Ένα από τα πολύ καλά που έχει ως μαγαζί, είναι και η εξυπηρέτηση του. Η Αντιγόνη, θα αντιληφθεί αμέσως πιο είναι το στιλ σου και θα σε βοηθήσει πολύ με τις επιλογές και τις προτάσεις. Το σημαντικότερο; Θα νιώσεις ασφάλεια, αφού αν κάτι δεν της αρέσει, θα στο πει χωρίς δεύτερη σκέψη!

Πιστέψτε με, αν το γνωρίσετε, θα γίνεται μεγάλες FUN!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις