ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτό μας έλειπε! Θέλαμε χρόνια να ανοίξει κάτι τέτοιο στον Βόλο!

Αυτό μας έλειπε! Θέλαμε χρόνια να ανοίξει κάτι τέτοιο στον Βόλο!

Newsroom

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά ευχαριστώ που σκέφτηκε ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών του Βόλου, στην ιδιοκτησία του Deese και συγκεκριμένα στην Κατερίνα μας!

Είναι αλήθεια, ότι το streetstyle και οι επιλογές πάνω σε αυτό μας έλειπαν στο χώρο της ένδυσης!

Το πρώτο κατάστημα χωρίς βιτρίνα στην πόλη μας, στην οδό Κουμουνδούρου μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, θα βρεις υπέροχα κομμάτια, που κρατούν μια μαγική ισορροπία, αφού ενώ ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο στιλ, είναι τόσο όσο διαλεγμένα, ώστε να μπορούν να φορεθούν και από γυναίκες που ντύνονται πιο κλασσικά, πιο “κυριλέ” για να σας το μεταφέρω πιο απλά…

Θα βρεις τα αγαπημένα σου φαρδιά παντελόνια, με τις μεγάλες τσέπες και τις αλυσίδες, θα βρεις δερμάτινες φόρμες, δερμάτινα παντελόνια, αλλά ταυτόχρονα και δερμάτινα σετ για εσένα που είσαι πιο… “κυριλέ”, είπαμε, κρατούν μια απίστευτη ισορροπία!

Επίσης, ενώ θα βρεις πολλές ροκ επιλογές, θα βρεις ακόμα και βελούδινες φόρμες ή παλτά που θα τα φορούσαμε όλες μας!

Ξετρελάθηκα με την ποικιλία στα παλτά, που αποτελούν την απόλυτη τάση και μοιάζουν με “προβατάκι” στην υφή τους….

Σε κλασσικά και σούπερ διαχρονικά χρώματα, αλλά και σε έντονα χρώματα, όπως μωβ, που αποτελεί την απόλυτη τάση της σεζόν, μπλε και άλλα….

Έχει μια δική του μοναδική ταυτότητα, που μου είναι τόσο δύσκολο να στην μεταφέρω, αλλά με βεβαιότητα θα σου πω, ότι φτάνοντας εκεί θα καταλάβεις ότι άξιζε τον κόπο…

Ανακάλυψε το…..

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις