ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εντυπωσιάζει το κομμωτήριο της Γεωργίας Τούσια στον Αλμυρό! (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιάζει το κομμωτήριο της Γεωργίας Τούσια στον Αλμυρό! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ένα νέο κομμωτήριο άνοιξε μόλις πριν ένα μήνα στον γειτονικό μας Αλμυρό και πραγματικά καταφέρνει να κλέβεις τις εντυπώσεις.

Η ιδιοκτήτρια Γεωργία Τούσια, είναι μια κομμώτρια με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, ενώ ειδικότερα στον Αλμυρό όπου ζει, έχει φανατικό κοινό, που δεν την αλλάζει με τίποτα.

Πέρα από την εμπειρία της και το ταλέντο της, το σημαντικότερο είναι πως η Γεωργία είναι ένας υπέροχος, γλυκός και χαρούμενος άνθρωπος που κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφα, να νιώθει οικειότητα και να της χαρίζει την εμπιστοσύνη της.

Οι γυναίκες του Αλμυρού, αλλά και των γύρω περιοχών είναι εντυπωσιασμένες από το σύγχρονο χώρο που δημιούργησε, με την υπογραφή της Αρχιτεκτόνισσσας Δήμητρας Ζούζουλα.

“Ήθελα να φτιάξω έναν χώρο που η κάθε γυναίκα που θα μπει, να ταξιδέψει, να χαλαρώσει, να ηρεμήσει. Θέλω εδώ οι γυναίκες να ζουν όσο γίνεται μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Να φεύγουν ευχαριστημένες και χαρούμενες. Αφιερώνουν χρόνο και δίνουν χρήματα για να κάνουν κάτι. Το σέβομαι αυτό και γι αυτό θέλω φεύγοντας να νιώθουν πως άξιζε η επίσκεψη τους”, είναι μερικά μόνο από τα λόγια που μοιράστηκε μαζί μας η ιδιοκτήτρια του Κομμωτηρίου Γεωργία Τούσια.

Πάρτε μια γεύση από τον υπέροχο, σύγχρονο χώρο που δημιούργησε και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία κοντά τους, στην Παναγοπούλου 25:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις