ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δεν υπάρχει βολιώτικο σπίτι, που δεν έχει κάτι δικό της- Σε ευχαριστούμε Μ.Βανέζη!

Δεν υπάρχει βολιώτικο σπίτι, που δεν έχει κάτι δικό της- Σε ευχαριστούμε Μ.Βανέζη!

Newsroom

Οι περισσότεροι την αναγνωρίσατε από την φωτογραφία, αν όχι ξέρετε το όνομα της, αφού δύσκολα βρίσκεις βολιώτικο σπίτι που δεν έχει κάτι από αυτή, κάτι από την δική της επιχείρηση.

Οι επιχειρήσεις, είναι οι άνθρωποι τους και η πραότητα, η γλυκύτητα, η ευγένεια και η τιμιότητα της Μαρίας Βανέζη, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της, που έχουν συμβάλλει στην μακροημέρευση του ομώνυμου καταστήματος λευκών ειδών που διαθέτει εδώ και δεκαετίες στον Βόλο.

Ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις είναι ζωντανοί οργανισμοί και όπως ακριβώς οι άνθρωποι πρέπει να ωριμάζουν και να εξελίσσονται, έτσι πρέπει να γίνεται και με αυτές. Τα αντανακλαστικά λοιπόν της Μαρίας Βανέζη, λειτούργησαν άριστα και την κατάλληλη στιγμή, έδωσε νέα πνοή στην επιχείρηση, χαρίζοντας της μέλλον…

Φυσικά μιλώ για το πολύ πετυχημένο και καλοστημένο eshop της επιχείρησης, αλλά και για την επένδυση που έγινε και στο φυσικό κατάστημα, με την αξιοποίηση του τελευταίο ορόφου του ακινήτου, όπου τους στεγάζει, δημιουργώντας έναν πρότυπο χώρο υποδοχής και εξυπηρέτησης επαγγελματιών, αλλά και ανθρώπων που θέλουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, να δοκιμάσουν στρώματα και μαξιλάρια.

Περήφανη νιώθω και γεμάτη ελπίδες και αισιοδοξία για το μέλλον όταν συναντώ τέτοιους επαγγελματίες. Επαγγελματίες που σε κάθε τους ενέργεια, σε κάθε τους απόφαση, αποδεικνύουν έμπρακτα σεβασμό και εκτίμηση στους πελάτες τους. Επαγγελματίες που επενδύουν. Επαγγελματίες που δεν χάνουν την ανθρωπιά τους και που παίρνουν μια σφιχτή αγκαλιά όχι τους υπαλλήλους τους, αλλά τους συνεργάτες τους για να βγουν φωτογραφία για το Volonaki!

Από τις λίγες φορές, που ένιωσα πως ιδιοκτήτρια μαγαζιού, αγκάλιαζε το προσωπικό της, με την τρυφερότητα που κρύβει η αγκαλιά της μάνας.

Ευχόμαστε πολλές πολλές ακόμα δεκαετίες με την Μαρία Βανέζη στον Βόλο, να ντύνει τα σπίτια μας και τα όνειρα μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις