ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όμιλος Μαυροφώτη: Έκοψαν την βασιλόπιτα τους…οικογενειακά!

Όμιλος Μαυροφώτη: Έκοψαν την βασιλόπιτα τους…οικογενειακά!

Newsroom

Ραντεβού στο εστιατόριο Avli, έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η διοίκηση, το προσωπικό και οι στενοί συνεργάτες του Ομίλου Μαυροφώτη με σκοπό να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Έκοψαν την βασιλόπιτα….οικογενειακά και όχι σαν οικογένεια και αυτό γιατί ο Νικόλαος Μαυροφώτης, έχει περάσει από τις θέσεις σχεδόν όλων, πριν αναλάβει την διοίκηση και τον εκσυγρονισμό της επιχείρησης και στα μάτια των εργαζομένων του, δεν βλέπει υπαλλήλους, αλλά φίλους, μέλη της οικογένειας του.

Έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του, Ρίτσα Νάκου και τα δυο τους παιδιά, παρουσία και των γονιών τους, έκοψαν την βασιλόπιτα και ευχήθηκαν, υγεία, αγάπη και ευημερία.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρία Κ. ΜΑΥΡΟΦΩΤΗΣ δραστηριοποιείται επί τρεις δεκαετίες στην τεχνική προστασία των επιφανειών με αμμοβολές και ειδικές βαφές.

Η Κ. ΜΑΥΡΟΦΩΤΗΣ ξεκίνησε το 1980 με αντικείμενο αμμοβολές – βαφές – προστασίες με επικάλυψη μετάλλων.

Ξεκίνησε σαν εταιρία και έκανε εργασίες στον τόπο κατασκευής των υλικών ή τον τόπο εγκατάστασης τους. Σε όλη την διάρκεια των εργασιών έχει κάνει σημαντικά έργα

Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού, μελετώντας τις ανάγκες των σύγχρονων απαιτήσεων και τεχνολογιών κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία κλειστών εγκαταστάσεων. Το 1998 αγοράστηκε στο Βιοτεχνικό Πάρκο Βόλου οικόπεδο συνολικού εμβαδού 5500 m2 όπου έγινε η κατασκευή της εγκατάστασης συνολικής καλύψεως 480 m2 .

Η αγορά οικοπέδου και η δημιουργία εγκατάστασης έγινε χωρίς επιδότηση και δανειοδότηση.

Οι συνεργάτες εκτιμώντας ότι οι εργασίες γίνονται βάση ανωτέρων προδιαγραφών σύμφωνα με το ISO 9002 το οποίο διαθέτουμε, εκτίμησαν τις προσπάθειες, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα να μην επαρκούν. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να κάνουμε επέκταση των εγκαταστάσεων και συμπλήρωση των μηχανημάτων για να ανταποκριθούμε στην παραγωγή. Επεκτείναμε λοιπόν το 2003 τον χώρο παραγωγής σε 1.100 m2. Συγχρόνως εφοδιάσαμε τις εγκαταστάσεις μας με γερανογέφυρες ανέλκυσης 20 τόνων και επίσης λόγω των απαιτήσεων των σύγχρονων βαφών τοποθετήσαμε θέρμανση έως 40 ºC καθώς επίσης και απαγωγή.

Το προσωπικό αποτελείται από εργατοτεχνίτες οι οποίοι επανειλημμένως εκπαιδεύονται σε κάθε νέα τεχνολογία.

Το 2015 επενδύοντας στην ποιότητα και την εξειδίκευση παρακολουθήσαμε την διεθνή σχολή για την απόκτηση του πτυχίου Επιθεωρητή FROSIO αναγνωρισμένου παγκοσμίως ως κορυφαίο ίδρυμα για επιθεώρηση επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών και εφαρμογής συστημάτων χρωμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστων τους και το ISO STANDARD.

Ο Νικόλαος Μαυροφώτης είναι πλέον επιθεωρητής FROSIO Level 3 (Red) η οποία είναι η ανωτάτη βαθμίδα λόγο προηγούμενης εμπειρίας ετών πάνω στο αντικείμενο.

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι και σε εργοτάξια καθώς επίσης και στις εγκαταστάσεις μας.
Αναλαμβάνουμε : Αμμοβολή – βαφή (πυράντοχες , εποξειδικές κλπ.) καθώς και εποξειδικά δάπεδα.

Η εταιρία εκτός από το ISO 9002 No 201000106 διαθέτει άδεια λειτουργίας και άδεια περιβαλλοντολογικής μελέτης.

Καλή χρονιά με υγεία και….πολλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις