ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mπήκαμε στο υπέροχο σπίτι της Έρρικας Πατρικίου και του Χάρη Κεχαϊδη!

Mπήκαμε στο υπέροχο σπίτι της Έρρικας Πατρικίου και του Χάρη Κεχαϊδη!

Newsroom

Γνωρίζοντας την Έρρικα Πατρικίου, είτε προσωπικά, είτε ως καλλιτέχνη, νομίζω πως αντιλαμβάνεσαι αμέσως πως αυτή γυναίκα, είναι η προσωποποίηση της τέχνης!

Κουβαλά πάνω της μια φινέτσα, ένα επίπεδο…είναι σα να είναι βγαλμένη από άλλη εποχή και σίγουρα γεννημένη και μεγαλωμένη σε μια άλλη πόλη και όχι στον Βόλο!

Κουβαλά κάτι από Γαλλία, κάτι από ιταλική φινέτσα…

Μια υπέροχη, μια μεγάλη φωνή, που πηγάζει τόσο από έμφυτο ταλέντο, όσο και από σκληρή δουλειά, αφού οι τοίχοι του σπιτιού της είναι γεμάτοι με τα πτυχία της στη μουσική!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ενώ είναι ένα πρόσωπο που ζει και εργάζεται στον Βόλο, έχει στις “βαλίτσες” της συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ πολλές φορές τον μήνα δίνει συναυλίες στην Αθήνα και σε μερικά από τα μεγαλύτερα μαγαζιά, τα οποία καταφέρνει πάντα να γεμίζει, με το κοινό της ν αποτελείται επίσης από πασίγνωστους και πετυχημένους καλλιτέχνες, όπως για παράδειγμα ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Λένα Αλκαίου κλπ…

Το πιο όμορφο όμως πάνω στην Έρρικα, είναι η ψυχή της…αυτή η ψυχή που αποτυπώνεται στο μεγάλο και αληθινό της χαμόγελο και δίνει ένα μοναδικό χρώμα και μια άλλη δυναμική στις νότες που βγαίνουν από το στόμα της!!!

Μια όμορφη ψυχή, ένας όμορφος άνθρωπος…

Πως θα μπορούσε λοιπόν το σπίτι της Έρρικας Πατρικίου να μην έχει και αυτό ψυχή και ομορφιά;

Η αλήθεια είναι πως έχει τεράστιο ταλέντο τόσο στη διακόσμηση, όσο και στη σκηνοθεσία, κάτι που θα το καταλάβετε όλοι βλέποντας το videoclip του νέους της τραγουδιού, “Στο Φουστάνι”, που έρχεται από τη Heaven…

Ότι και να πω είναι λίγο. Αυτή η δουλειά, μ έχει συγκλονίσει!

Θα με θυμηθείτε, όταν το ακούσετε και το δείτε!

Πάρτε “τζούρες” ομορφιάς από το σπίτι της Έρρικας Πατρικίου και του συζύγου της, Χάρη Κεχαϊδη!

Υγ. Έρρικα, μη με σκοτώσεις…ποιόν θα έχεις μετά να σου σηκώνει την τρίχα κάγκελο με τις ιστορίες του;

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις