ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένα ζευγάρι που ζηλεύω- Ας πάρουμε όλοι το μάθημα μας!

Ένα ζευγάρι που ζηλεύω- Ας πάρουμε όλοι το μάθημα μας!

Δώρα Μιχαήλ

Είναι η Μαρία Νταή και ο Θανάσης Κόκοτας!

Η Μαρία είναι κομμώτρια και ιδιοκτήτρια του Via Capelli στη Σωκράτους, μεταξύ της Τοπάλη και της Καρτάλη και ο Θανάσης είναι σχεδιαστής και δημιουργός υποδημάτων και τον βρίσκεται φυσικά στο “Κokotas” Iωλκού με Σωκράτους!

Ένα ζευγάρι που προσωπικά μου μαθαίνει πολλά!

Η Μαρία είναι μια γυναίκα με πάθος, δημιουργική και δραστήρια. Πηγαίνει τη κομμωτική στον Βόλο ένα βήμα παραπέρα, διοργανώνοντας υπέροχα event, με επώνυμους καλεσμένους και δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της στη γυναίκα! Μια γυναίκα διαβασμένη, που δε θα σου πει απλά ποιό χρώμα πηγαίνει στα μαλλιά σου και γιατί να το διαλέξεις, δε θα μείνεις απλά άφωνη από το χρώμα που θα σου βγάλει, αφού ναι είναι γκουρού στο χρώμα, κυρίως θα μείνεις άφωνη γιατί θα σου κάνει ανάλυση χρωματολογίας, ενώ για κάθε χτένισμα που θα σου προτείνει θα σου πει όλη την ιστορία, από ποια ξεκίνησε, από πότε και πολλά, πολλά ακόμα…

Ο Θανάσης είναι ένα παιδί που αγαπά το εργαστήριο. Αγαπά να δημιουργεί όμορφα και αναπαυτικά παπούτσια για να είμαστε σικάτες όλη μέρα, κάθε μέρα!

Και οι δύο έχουν ένα στόχο: Γυναίκες άνετες, γεμάτες αυτοπεποίθηση, στιλ και πιο…θηλυκές!

Τον Θανάση τον ζητούν για συνεργασία τα μεγαλύτερα brandname στο χώρο τους υποδήματος.

Σκίζει στη χονδρική πώληση, σκίζει και στη λιανική!

Μιλώντας με τη Μαρία, θαυμάζω τον θαυμασμό που νιώθει για τον άντρα της!

Πιστεύει τόσο σε αυτόν. Πίστη που είναι δύναμη για τον ίδιο!

Ονειρεύεται γι αυτόν ίσως περισσότερα απ ότι για τον εαυτό της και το ταλέντο της!

Ο Θανάσης από την άλλη, φαίνεται τόσο χαρούμενος και τόσο ασφαλής που την έχει δίπλα του και ναι θαυμάζει και αυτός το πάθος της και την ικανότητά της να συνδυάζει τη συνεχής επιμόρφωσή της, με την δουλειά της στο κομμωτήριο, την ενασχόληση της με τη δική του επιχείρηση και ταυτόχρονα τη φροντίδα του σπιτιού και των παιδιών!

Ναι, μπορεί πίσω από έναν μεγάλο άντρα να κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα, όμως και πίσω από μια μεγάλη γυναίκα, κρύβεται ένας άντρας που τουλάχιστον εκτιμά όσα παίρνει και θαυμάζει το “τρόπαιο” του, νιώθοντας ευγνώμων για τη στιγμή που τη διάλεξε!

Αγαπημένοι μου, να είστε πάντα έτσι, αγαπημένοι στηρίζοντας ο ένας τον άλλο…

Όχι, δεν είναι τόσο συνηθισμένο στις μέρες μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις