ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μπράβο γιατί όχι, δεν κάνει τ αυτονόητα!

Μπράβο γιατί όχι, δεν κάνει τ αυτονόητα!

Δώρα Μιχαήλ

Κάθε φορά που με καύσωνα, με βροχή ή με χιόνι έβλεπα τον μηχανικό και Προϊστάμενο στη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας του Δ. Βόλου, Κωνσταντίνο Καραγιάννη στον δρόμο, έλεγα πως…κάποιος πρέπει να μιλήσει γι αυτόν τον άνθρωπο, γιατί είναι από αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους, που δεν πράττουν απλά τ αυτονόητα! 

Όταν θα σου μιλήσει για έργα που εξελίσσονται ή για έργα που προγραμματίζονται, θα δεις τα μάτια του να λάμπουν. Ευτυχισμένος πολύ, γιατί κάνει αυτό που αγαπά και γι αυτό το κάνει καλά, χωρίς να κοιτάει το ρολόι, χωρίς να δουλεύει με ωράρια. Στόχος του να ολοκληρωθεί το έργο που έχει αναλάβει. Να γίνουν όλα όπως πρέπει στους χρόνους που πρέπει.

Δεν δίνει εντολές από το γραφείο, δεν έχει ρόλο προϊσταμένου στην καθημερινότητα, αφού θα τον δούμε στον δρόμο να επιβλέπει μαζί με τους πολιτικούς προϊσταμένους. Δεν είναι λίγες οι φορές που εντυπωσιάστηκα όταν γύρναγα αργά το βράδυ στο σπίτι και τον έβλεπα σ έργα που εξελίσσονταν. Μόνο του. Να κοιτά και να σκέφτεται…

Μαχητικός, δημιουργικός και αποτελεσματικός!

Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης και όσο υπάρχουν τέτοιοι δημοτικοί υπάλληλοι, μπορούμε να ελπίζουμε και να περιμένουμε τα καλύτερα!

Κύριε Καραγιάννη, κάποιοι θα πουν πως κάνετε απλά τη δουλειά σας, ξέρουμε όμως ότι δεν κάνετε μόνο αυτό και γι αυτό, από θαυμασμό νιώσαμε την ανάγκη να σας πούμε ένα μεγάλο μπράβο!

Στη φωτογραφία με την σύζυγο του, Ιωάννα Ζωμένου, Φιλόλογο και Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βόλου με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον Κάρολο και την Μαρκέλλα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις