ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δυνάμωσε την Φλόγα μέσα μας, το χαμογελαστό κορίτσι!

Δυνάμωσε την Φλόγα μέσα μας, το χαμογελαστό κορίτσι!

Newsroom

Αναμφισβήτητα την περασμένη εβδομάδα, αλλά και μέχρι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης της πόλης είναι η πολύ πετυχημένη φετινή εκδήλωση της Φλόγας!

Σίγουρα η πιο πετυχημένη των τελευταίων ετών!

Όπως η ίδια η κυρία Τριανταφύλλου ανακοίνωσε δια μικροφώνου, κοντά της στην φετινή οργάνωση της εκδήλωσης στάθηκε η κυρία Σοφία Μαχαιρίτσα ή αλλιώς “το χαμογελαστό κορίτσι”από το Πέτρινο Φαρμακείο της Αναλήψεως, αφού έτσι την ξέρουμε οι περισσότεροι!

Η Σοφία είναι γνωστό πως είναι ένας άνθρωπος δοτικός, ξεχωρίζοντας σε ότι κάνει και ότι αναλαμβάνει, γιατί κίνητρο της πάντα είναι η αγάπη και η προσφορά!

Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπολιτών της και η ανακούφιση στα πρόσωπα τους!

Η σχέση της με την Φλόγα ξεκίνησε μήνες πριν, όταν μέσα στο Φαρμακείο του συζύγου της, Ιωάννη Αλεξανδρόπουλου, η Φλόγα τοποθέτησε ημερολόγια και άλλα προϊόντα προς πώληση, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος.

Δεν έφυγε σχεδόν κανένας από το Φαρμακείο, χωρίς να ενισχύσει την Φλόγα και αυτό γιατί η Σοφία…εμπνέει!

Γιατί δυνάμωσε την Φλόγα μέσα μας τότε και τώρα….λίγο πριν αλλά και κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου!

Κακά τα ψέμματα και μπορεί η ίδια να θέλει να ρίχνει τους τόνους, βάζοντας την κα.Τριανταφύλλου μπροστά ή την Φλόγα, αλλά το δικό της “ληθαράκι”, ήταν ολόκληρος ογκόλιθος και τα καλά, πρέπει να λέγονται για να εμπνέονται και να παραδειγματίζονται ακόμα περισσότεροι μπαίνοντας και αυτή στη μάχη της ΦΛΟΓΑΣ!

Για πάρα πολλούς μήνες η Σοφία μας, το Σοφάκι μας έδωσε όλη της την ψυχή για να είναι η βραδιά που ζήσαμε όλοι την προηγούμενη εβδομάδα, η πιο ζεστή, η πιο μεγάλη, η πιο αποδοτική για τους γονείς και τα παιδιά της Φλόγας που τόσο δοκιμάζονται!

Ήρθαν κοντά στην Φλόγα, άνθρωποι που δεν το έπραξαν ποτέ στο παρελθόν, στηρίζοντας την ως επιχειρηματίες και ως άνθρωποι!

Είδαμε πράγματα σε αυτή την εκδήλωση που ούτε τα είχαμε ξαναδει!

Έχασα το μέτρημα των τραπεζιών, που η ίδια με προσπάθεια είχε γεμίσει…δικός της κόσμος, κόσμος που την αγαπά και του αγαπά, όλοι φώναζαν “Σοφάκι….”, “Σοφούλα μας” και έτρεχε σε όλους, εκτιμώντας πως ήταν η αιτία της παρουσίας τους εκεί!

Πάντα χρειάζεται κάποιος να μας παρακινήσει, να μας εμπνεύσει, να μας κινητοποιήσει και η Σοφία για την ΦΛΟΓΑ, ήταν αυτός ο άνθρωπος!

Η Φλόγα είναι πιο δυνατή πια και μετρά ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλευρό της, σε αυτόν τον δύσκολο, σκληρό και καθημερινό αγώνα που δίνει.

Πρώτη η Σοφία και ακολουθώντας τόσος κόσμος που η ίδια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει!

Πώς νιώθεις; Την ρωτήσαμε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με την ίδια να μας απαντα: “Τώρα ξεκίνησαν όλα, για εμένα η ΦΛΟΓΑ δεν τελειώνει εδώ, όπως μπορώ, όσο μπορώ θα στηρίζω και στο Φαρμακείο μας πάντα μα πάντα θα υπάρχουν αντικείμενα προς πώληση για την Φλόγα. Νιώθω γεμάτη την ψυχή μου που βλέπω έναν ολόκληρο κήπο γεμάτο αγάπη και δοτικότητα και θα αγωνιστώ να γίνουμε ακόμα περισσότεροι, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίπλα στην Ντίνα Τριανταφύλλου, μπορούμε περισσότερα και καλύτερα”!

Προσωπικά, ξέρετε τι με άγγιξε στη Σοφία; Αυτό που άγγιξε σχεδόν όλο τον κόσμο που ήταν εκεί, αυτό που σχολιάζεται και μέχρι σήμερα…

Η αλήθεια της και ο αυθορμητισμός της!

Κάποιοι τον παρεξηγούν, σε μια εποχή που η δοτικότητα και η πηγαία αγάπη και η ανάγκη να προσφέρεις, γεννούν καχυποψία….αυτή όμως συνεχίζει και είναι ο υπέροχος εαυτός της, δίνοντας αγώνες για όσα την κάνουν λίγο καλύτερο άνθρωπο, λίγο πιο χρήσιμο άνθρωπο!!!

Παίρνοντας το μικρόφωνο από την κα.Τριανταφύλλου, χωρίς κανέναν καθωσπρεπισμό, μίλησε από την ψυχή της με ψυχή και αυτή είναι που μας κέρδισε όλους, αυτή είναι που έχει κάνει την Σοφία να έχει έναν τεράστιο κύκλο γνωριμιών με ανθρώπους που την ξεχωρίζουν και την εκτιμούν!

Καλή η σεμνότητα και η ταπεινότητα παιδιά, που πολλές φορές είναι απλά φαινομενική και γίνεται υπεπροσπάθεια να τονιστεί, όμως τίποτα όπως ο αυθορμητισμός και η αλήθεια!

Αυτά…πάντα θα ξεχωρίζουν και πάντα θα κερδίζουν!

Γι αυτό αγαπημένη μας Σοφία Μαχαιρίτσα, είσαι καταδικασμένη να πετύχεις σε ότι και αν θελήσεις!

Μπράβο σου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις