ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατί πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα!

Γιατί πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα!

Newsroom

Ο κανόνας που θέλει κάθε μεγάλο άντρα να έχει πίσω του μια μεγάλη γυναίκα, επιβεβαιώνεται στο πρόσωπο της Ρομίνας Στράκα, της συζύγου, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Αποστόλη Οντόπουλου.

Πολλές φορές, στις αγωνίες για την προετοιμασία του χαρτοπόλεμου, στην αγωνία για την οργάνωση της Λευκής Νύχτας, σε άλλες μικρές και μεγαλύτερες εκδηλώσεις, αλλά και στα καθημερινά καθήκοντα του Προέδρου μας, η Ρομίνα είναι πάντα εκεί και νομίζω πως πρέπει να της πει κάποιος ένα μεγάλο δημόσιο “ευχαριστώ” γι αυτό!

Η Ρομίνα δεν είναι μόνο σύζυγος, δεν είναι μόνο εργαζόμενη στην επιχείρηση του συζύγου της, αλλά είναι και μητέρα!

Ρόλοι πολλοί και δύσκολοι, όπως για την καθεμιά από εμάς!

Είναι όμως αυτή, που παραμελείται πολλές φορές, αυτή που φροντίζει μόνη της τον γιο τους ακόμα και πιο δύσκολες στιγμές που είναι άρρωστος, αυτή που πρέπει να μείνει μόνη της στο μαγαζί και να πάρει πρωτοβουλίες, για να έχει χρόνο ο Αποστόλης.

“Πρέπει να πάω σπίτι έχω και μια γυναίκα”. “Έχω το παιδί άρρωστο και έχω αφήσει την Ρομίνα να τρέχει τα πάντα μόνη της”, μας λέει συχνά Ρομίνα μου και τον δίνω στεγνά!

Είναι αυτή που πολλές φορές, δέχεται να μπουν λιγότερα χρήματα στο σπίτι τους, χρήματα που πηγαίνουν για το καλό του Εμπορικού Συλλόγου!

Είναι αυτό το πάντα σικάτο, όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι, που δένεται μαζί της κάθε γυναίκα που ψωνίζει από τα καλλυντικά Οντόπουλος!

Πόσο τυχερός είσαι βρε Αποστόλη!

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ακόμα “ευχαριστώ” στη Ρομίνα, που με την κατανόηση της και την στήριξη της, βοηθά σημαντικά και αναμφισβήτητα, σε όλο αυτό το μεγάλο έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια!

Να σας έχει ο Θεός καλά και να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις