ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mε τη Ζέττα…για τους εμπόρους!

Mε τη Ζέττα…για τους εμπόρους!

Δώρα Μιχαήλ

Tον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η πρώην Υφυπουργός και Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας, Ζέττα Μακρή!

Έγινε αποδεκτή με θέρμη όπως ήταν αναμενόμενο, αφού οι επισκέψεις της στον Σύλλογο και οι επαφές της με την Διοίκηση του, δεν είναι ποτέ μόνο προεκλογικές. Μεταξύ τους εδώ και χρόνια έχει δημιουργηθεί μια δυναμική σχέση συνεργασίας και κυρίως μια σχέση βαθιάς εμπιστοσύνης!

Δεν είναι τυχαίο που ο τόσο ο νυν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Απόστολος Οντόπουλος, όσο και ο τέως πρόεδρος Κώστας Τσέλιος, με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισήμαναν το γεγονός πως η βοήθεια της και η παρουσία της είναι ιδιαίτερα σημαντική και συνεχής στο πέρασμα του χρόνου.

Η κα.Μακρή ξέρει καλά ν ακούει, αφού όπως η ίδια έχει επισημάνει: Ο κάθε συνδικαλιστικός φορέας, ο κάθε κλάδος γνωρίζει τα προβλήματα του καλύτερα από τον καθένα, είμαι εδώ για να σας ακούσω και να σταθώ δίπλα σας σε κάθε δίκαιο αίτημα σας!

Συζήτησαν για αρκετή ώρα μεταξύ τους και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπω υποψήφιο, να αφιερώνει τόσο χρόνο, σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη.

Γιατί;

Γιατί ναι, για την Ζέττα δεν ήταν εθιμοτυπική, αλλά ουσιαστική αφού τόσο η ΝΔ, όσο και η ίδια πιστεύει ότι η ανάπτυξη θα έρθει μόνο μέσα από ιδιωτικές πρωτοβουλίες και μέσα από κάθε μικρή και μεγαλύτερη επιχείρηση.

Το βέβαιο είναι, πως την επόμενη μέρα η Ζέττα Μακρή ως Βουλευτής, θα είναι πάλι εκεί για ν ακούσει, να μεταφέρει, να προτείνει και να δώσει λύσεις!

Και σε αυτό το σημείο, θα μου επιτρέψετε- επειδή ξέρετε πως δεν μασάω τα λόγια μου και πάντα θέλω να μοιράζομαι τις αλήθειες μου μαζί σας- ν αναφερθώ στο τι έχω εισπράξει εγώ από την Ζέττα!

Τ ότι λατρεύω τον εμπορικό κόσμο το ξέρετε. Ότι καθημερινά αγωνίζομαι για τους επαγγελματίες μας επίσης το ξέρετε. Δεν είναι λόγια. Είναι η παρουσία μου δίπλα τους καθημερινά.

Πολύ απλά λοιπόν θα σας πω:

Με τη Ζέττα. Ναι, με τη Ζέττα….για τους εμπόρους που τόσο αγαπώ!

Γιατί;

Γιατί δεν έχουμε χρόνο για ρίσκο. Γιατί θέλουμε δοκιμασμένες και πετυχημένες συνταγές. Ανθρώπους που όσο είχαν εξουσία άφησαν τ αποτύπωμα τους μ έργα. Σαν τη Ζέττα!

Με τη Ζέττα….για τους εμπόρους, γιατί κάθε φορά που την συναντούσα με ρωτούσε: Πως πάει η αγορά; Τι γίνεται;

Και κάθε φορά αυτή η συζήτηση, έκλεινε κάπως έτσι:

“Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θ ακούσεις από τους εμπόρους μας, στ οποίο μπορώ να βοηθήσω με γνωριμίες, επαφές ή άλλους τρόπους, μη διαστάσεις. “!

Γι αυτό με την Ζέττα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις