ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το έκανε το θαύμα της και πάλι!

Το έκανε το θαύμα της και πάλι!

Newsroom

Την ονομαστική της εορτή στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου γιόρτασε η πρώην Υφυπουργός Ζέττα Μακρή!

Η ίδια δήλωσε πως ένιωσε βαθιά συγκινημένη για την προσέλευση του κόσμου- που θύμιζε άλλες εποχές-αλλά και πολύ ευτυχισμένη καθώς γι αυτή ήταν μια ιδιαίτερη γιορτή, αφού πρώτη φορά δεχόταν ευχές ως γιαγιά ενός κοριτσιού μόλις 7 ημερών!

Και αν πρέπει ν αναλύσουμε πολιτικά αυτή τη γιορτή, αν και η ίδια δεν θέλησε να δώσει τέτοια χροιά, ένα θα πούμε: Το έκανες Ζέττα και πάλι το θαύμα σου!

Στην γιορτή της Ζέττας είδαμε κόσμο της ΝΔ που είχαμε να δούμε χρόνια. Αγνούς ψηφοφόρους που είχαν αποστασιοποιηθεί και δε τους είδαμε σε καμιά άλλα παρόμοια εκδήλωση!

Είναι πραγματικά απορίας άξιον, πως μπορεί εδώ και τόσα χρόνια, να μη χάνει καθόλου από τη δυναμή της, να συντηρεί δυνάμεις και συνεχώς να τις αυξάνει!

Λες και δεν πέρασε ο πολιτικός χρόνος από πάνω της, λες και γι αυτή ισχύουν άλλοι πολιτικοί νόμοι!

Καρπώθηκε το γεγονός πως έμεινε η ίδια Ζέττα που γνωρίσαμε πριν χρόνια ως πρώτη φορά υποψήφια. Καρπώνεται το γεγονός ότι ακόμα και όταν έγινε Υφυπουργός δεν άλλαξε καθόλου και δούλεψε σκληρά, προσφέροντας στον νομό μας και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά παράγοντες του Νοσοκομείου μας οι οποίοι μάλιστα δεν ανήκουν στον κομματικό χώρο της ΝΔ!

Η πηγαία της αμεσότητα, η εντιμότητα και το ήθος με τ οποίο πορεύτηκε και πορεύεται, είναι αυτά που της δίνουν “ζωή” μέχρι και σήμερα. Είναι αυτά που όπως όλα δείχνουν θα την οδηγήσουν σύντομα ξανά στα βουλευτικά έδρανα!

Η Ζέττα είναι ένα θαύμα, είναι μια πολιτική προσωπικότητα που αξίζει να ερευνηθεί!

Το σημαντικό της εκδήλωσης αυτής, ήταν ότι εδώ και πολύ καιρό έχουμε να δούμε εκδήλωση πολιτικού προσώπου, με αγνούς και αληθινούς φίλους.

Βρεθήκαμε σε πολλές τελευταία και ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που έφταναν εκεί, δεν ήταν ψηφοφόροι, δεν ήταν αγνοί φίλοι, βρέθηκαν εκεί για δημόσιες σχέσεις, για κομματικούς λόγους και όχι μόνο!

Αν δεν είναι θαύμα Ζέττα μου, ότι γνωρίζουμε καλά από το ρεπορτάζ, ότι όσοι έφτασαν εκεί είναι και υποστηρικτές σου, τότε τι είναι;

Αν δεν είναι θαύμα ότι καταφέρνεις τόσα χρόνια μετά και μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα της ΝΔ και τόσο τοπικό πόλεμο, ν αγαπιέσαι τόσο αληθινά, από τόσο κόσμο που σε κρατά στη κορυφή της προτίμησης του, τότε τι είναι;

Θαύμα είναι και σου αξίζει, γιατί δεν σου χαρίστηκε, γιατί ο δρόμος που επέλεξες να πολιτεύεσαι δεν είναι ο εύκολος, είναι όμως αυτός που περνώντας τα χρόνια δικαιώνεται στη συνείδηση του κόσμου, γιατί το ψεύτικο και οι λαϊκισμοί, κάνουν κρότο στην αρχή, αλλά για λίγο και στο τέλος κερδίζει πάντα το αληθινό και το έντιμο!

Χρόνια Πολλά, σε μια γυναίκα που αγαπά και τιμά τις γυναίκες, σε μια γυναίκα που μας κάνει περήφανες!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις