ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ναι στον Γιώργο Τόρη, γιατί οι επιχειρηματίες ξέρουν και μπορούν!

Ναι στον Γιώργο Τόρη, γιατί οι επιχειρηματίες ξέρουν και μπορούν!

Newsroom

Με μόνο κίνητρο την αγάπη του για την πόλη και κοιτάζοντας μόνο το συμφέρον αυτής, μακριά από κάθε οπαδικό ή κομματικό συμφέρον, ο επιχειρηματίας Γιώργος Τόρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Α.Μπέου!

Μια από τις πολύ δυνατές υποψηφιότητες του Α.Μπέου, που συνδυάζει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενώνοντας ανθρώπους που μοιάζουν διαφορετικοί μεταξύ τους!

Δεν είναι ούτε του σαλονιού, ούτε όμως και του λιμανιού!

Θα τον δεις να συνομιλεί με ανέργους ή τσιγγάνους και το επόμενο λεπτό να κάθεται στην ίδια παρέα μ επιστήμονες και μεγάλους επιχειρηματίες!

Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης, που ξέρουν ν ακούν, να φιλτράρουν και να σχηματίζουν άποψη!

Ένας αυτοδημιούργητος, πετυχημένος επαγγελματίας που μέσα στη κρίση όχι μόνο άντεξε, αφού τ αντανακλάστικα του λειτούργησαν άμεσα, αλλά συνεχίζει με όραμα και αισιοδοξία να επενδύει, δίνοντας θέσεις εργασίας και περιμένοντας τ ακόμα καλύτερα και μεγαλύτερα που έρχονται για τη πόλη μας!

Τέτοιους ανθρώπους, χρειαζόμαστε στη διοίκηση του Βόλου.

Τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου επιχειρηματία, είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεται μια πόλη για να παει μπροστά!

Ανθρώπους που μπορούν να πάρουν άμεσες αποφάσεις, ν αντέξουν τις πιέσεις, να βρουν λύσεις για κάθε πρόβλημα, να ενώσουν χωρίς να διχάσουν ή ν αδικήσουν, κάτι που χρόνια τώρα κάνει ο Γ.Τόρης μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα!

Γιατί τι είναι ο Δήμος;

Μια επιχείρηση, που το μόνο που χρειάζεται είναι ανθρώπους με όραμα και αποφασιστηκότητα!

Και σε αυτά ο Γ.Τόρης έχει δώσει δείγματα γραφής!

Λέμε ναι λοιπόν σε τέτοιες υποψηφιότητες, γιατί δεν είναι μόνο ότι θέλουν, αλλά όπως πηγάζει, εκ του αποτελέσματος, μπορούν!

Κλείνοντας, παραθέτουμε ένα μικρό βιογραφικό του:

” Ονομάζομαι Γεώργιος Τορης του Αθανασίου γεννήθηκα το 1965 και μεγαλωσα στον Βόλο.Ειμαι επιχειρηματίας στον κλάδο των εισαγωγών και εμπορίας ανταλλακτικων αυτοκινήτων .Από το 1979 έως το 1989 εργάστηκα ως μηχανικός αυτοκινήτων.Το 1989 προχώρησα στην έναρξη τις δίκης μου επιχειρησης εμπορία ανταλλακτικών.Ειμαι παντρεμένος από το 1995 με την επίσης επιχειρηματία Χατζή Άννα με την οποία το 2001 προχωρησαμε στην συγχώνευση των δύο εταιριών δημιουργώντας την εταιρία “ΤΟΡΗΣ-ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ” .Διετελεσα πρόεδρος τις “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ” Ενώ συνεχίζω την ενεργή μου δράση με την ομάδα ακόμα και σήμερα.Η αγαπη μου για την πόλη μου με οδήγησε στην υποψηφιότητα μου με την αυτοδιοικητική παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ καθώς θεωρώ χρέος μου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και έχοντας ως μοναδικό μου κίνητρο την συνεισφορά προς όλους τους πολίτες του Βόλου πέρα από κάθε κομματικά η οπαδικα συμφέροντα. “

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις